Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πάει Καταλωνία

Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, από την άλλη, κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις και υπερίπταται του εδάφους - κοινώς πετάει. Υπό συνθήκες πλήρους ευφορίας ο πρόεδρος Αλέξης μεταβαίνει αύριο στη Βαρκελώνη, προκειμένου να στηρίξει το αδελφό κόμμα της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας (παράρτημα Καταλωνίας) ενόψει των περιφερειακών εκλογών που γίνονται στην περιοχή.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ είναι κρίσιμες γιατί ως κεντρικό θέμα προβάλλεται η ανεξαρτησία της Καταλωνίας από την υπόλοιπη Ισπανία. Το αριστερό αγόρι Αλέξης θα μιλήσει φυσικά - αγνοώ σε ποια γλώσσα, να ξέρει ισπανικά; Κίντερ έκπληξη! - σε συγκέντρωση της Ενωμένης Αριστεράς η οποία, ναι, σωστά, καταλάβατε, είναι υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλωνίας.

ΕΛΠΙΖΩ να μην τα έχει μπερδέψει τα πράγματα, γιατί στις εκλογές κατέρχεται και μια Ρεπουμπλικανική Αριστερά της Καταλωνίας, η οποία είναι ούλτρα εθνικιστική και τάσσεται, και αυτή, υπέρ της ανεξαρτησίας της περιφέρειας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: τον έχουν ενημερώσει ακριβώς πού θα πάει, ποιους θα συναντήσει και τι προωθούν αυτοί με τους οποίους θα συνομιλήσει; Γιατί δεν είμαι πολύ βέβαιος...
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. Λυσαξατε με το Τσιπρα νταβατζιδοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ...ΜΑΚΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανωνυμε 10:22
    προφανως θα εισαι απο αυτους που περιμενουν με ενα αρθρο να παρεις παλι το ιδιο μισθο
    το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά