Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ας γίνει επιτέλους κάτι

Παράπλευρος δρόμος στην Παραλία λίγο πριν στρίψουμε για τον Άι  Γιώργη.
Αναποδογυρισμένοι κάδοι , σκουπίδια  ένα βουνό  που δεν έχουν μαζευτεί από το περασμένο καλοκαίρι.
Το θέαμα οικτρό σε μια περιοχή που υποτίθεται είναι τουριστική και με κάθε τρόπο πρέπει να την αναδείξουμε.

7 σχόλια:

  1. Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε κανένας δεν έχει απαιτήσεις να γίνουν έργα εκατομμυρίων.Απαιτώ όμως ως πολίτης τού Δήμου Στυλιδας η πόλη μου κ τα χωριά μας να λάμπουν από καθαριότητα.Η δημοτική αρχή δεν τα καταφέρνει.Φυσικά αγαπητοί μου είμαι κ εγώ συνένοχος όπως κ το 54 τα εκατό που ψηφίσαμε τον κύριο Γκλετσο.Φυσικά αυτό πλέον θα αλλάξει.Εμείς έχουμε την τύχη τού τόπου στα χέρια μας.Ποιο σωστές επιλογές κ επιτέλους να εμφανιστεί κάποιος διοικητικός,δραστήριος,σοβαρός,αξιοπρεπείς με καθαρό μυαλό να αναλάβει την τύχη τού δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ
    ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι προς τιμη σου φιλε που ομολογεις το λαθος σου .Ομως επειδη ο λαος ψηφιζει με φτηνα κριτηρια, μικροσυμφεροντα και ιντριγγες και μαλιστα οτι πει ο Χηστος η το βαθυ Πασοκ.
    Νασαι Φιλε μου προετοιμασμενος και για την αλλη τετραετια τα ιδια και χειροτερα θαναι καθοσον αξιολογα, εμπειρα και ικανα ατομα με γνωση και ηθος δεν γεννιουνται απο παρθενογενεση και μετα απο τις τελευταιες εκλογες ολο και λιγοτερα αξιολογα ατομα θα εκτιθενται στην κατα την γνωμη μου ανευ αξιοκρατιας τετοιου ειδους διαδικασια

    Ουτε η γνωση ουτε η εμπειρια ουτε το ηθος αποκτιενται απο το πουθενα με το νταηλικι η το τοπι και τα μυαλια στα καγκελα. Και αν θελεις βαζω και στοιχημα απο τωρα.
    Για να γυρισει ο ηλιος θα περασουν αρκετα χρονια ισως οταν τρυπισει ο πατος του βαρελιου και φανερωθει η γυμνια μας πανω σε θεματα αξιοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σσσσσσσσσ... ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου 10.13 συμφωνώ.Άλλα εγώ μόνο τα αδέρφια μου την μάνα μου κ τον πατέρα μου εμπιστεύομαι.Ευτυχώς κανέναν δεν ενδιαφέρει η πολιτική.O χηστος,η τονια,o γιαννόπουλος,o τσονης,o βεττας κ πάμε λέγοντας κάπου θα ταυτιστούν.αυτό είναι πολιτική.κάποιοι κερδίζουν κ κάποιοι χάνουν.το θέμα είναι ότι το χέρι σου στην φωτιά δεν το βάζεις για κανέναν.επομένως πάλι ρισκάρεις.εγώ λοιπόν επειδή δεν έχω το χάρισμα να είμαι μάντης,θεωρώ ότι πρέπει να πηγαίνω να ψηφίζω κ να κρίνω μόνος μου αν έχω δικαιωθεί η όχι.πάντα λέω ποιόν ψήφισα γιατί προσωπικά δεν περιμένω κάτι.παλεύω μόνος μου για την οικογένεια μου κ εμένα.ούτε o χηστος o τσονης η τονια κ λοιποί μου φταίνε γιατί στην τελικοί κ αυτοί σήμερα είναι εδώ κ αύριο αλλού.άρα κ αυτοί την πατάνε όπως εμείς.το γεγονός είναι ότι πάμε για άλλα....ποία είναι αυτά,υπομονή κ βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DUM SPIRO SPERO ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά