Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Απόστολος ψηφίζει τον Πανουργιά

Θα τα δούμε όλα σ’ αυτές τις εκλογές. Χθες το βράδυ στην Πελασγία ο Γκλέτσος έπιασε πρώτο τραπέζι πίστα στην ομιλία του Πανουργιά Πανουργιά. Το γιατί μην με ρωτάτε. Ερωτήσεις δεν έγιναν. Οτι ήταν να πει ο υποψήφιος τα είπε και μπροστά στον δήμαρχο.Βρε μπας και έχουμε λαθέψει και ο Απόστολος ψηφίζει τον Πανουργιά;
εφ. σέντρα

28 σχόλια:

  1. Ειδαμε εναν καταρακωμμενο δημαρχο πανικοβλητο να μην ξερει πως να αντιδρασει στα λεγομενα του Πανουργια πιο χαμηλα δεν μπορει να παει ή μηπως μπορει ;Να οργανωσει την προεκλογικη εκστρατεια του Πανουργια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε για να κλεψει ιδεες ή για να δει ποσοι Πελασγιωτες εχουν παει και μετα να μας δειρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΩΧΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ 3.5 ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ
    ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?ΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ο τύπος είναι για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω την εντυπωση οτι η συμπεριφορα τους θυμιζει λιγο χουντα ..Απο στυλ και οι δυο σκιζουν οι υπολοιποι κολαουζοι που ηταν;Παλι κερνουσαν καφεδες κυριες για κανεναν ψηφο;Η κοπελια δεν τα ξερει κοιμαται ησυχη .Αυτη την τακτικη του τιν εμαθε ο κοκορικος σιγουρα.Μπραβο πανουργια για τους υποψηφιους σου για το ηθος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δείτε που θα γίνουν και φίλοι και θα κατεύουν με κοινό ψηφοδέλτιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Αποστολη ακου παιδί μου.Παρατηρησα εχθες ότι όποιος επερνε τον λογο συμπολίτης μας τον κοίταζες επίμονα και ειδικα οταν πήρα τον λόγο εγώ.Ακου παληκάρι μου κάτι για να το ξέρεις.Δεν έχω φοβηθεί στην ζωή μου ποτέ συνάνθρωπο μου νομίζεις ότι θα φοβηθώ εσενα ντενεκε;Νομίζεις ότι φεύγοντας χαρακτηριζοντας όλους μας παιδική χαρά κέρδισες κάτι;Έχασες τις εκλογές παιδάκι μου καλό εσύ που ουτε απειλές εξαπολυεις ουτε κακό ςχεις κάνει σε κανέναν ουτε ξύλο ρίχνεις ουτε νευρα εχεις ουτε αμόρφωτος είσαι κριμα πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τολιας ηρθε για να κοψει φατσες και να τις βαλει στο μπλοκακι του κοκορικου και των μπραβων του. Το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα τις εκλογες θα πεσει πολυ ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΚΕΛΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ .ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΕΒΡΙΣΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΚΟΜΗ.ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΡΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ.ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΓΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΕΝΙΝΓ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ.ΑΚΟΥΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΑ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΞΟΔΟ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΑΝΑΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΑΧ ΡΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέατρο του παραλόγου.τιποτε άλλο από εμένα.Δεν ξανάγινε ποτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχαχαχαχαχα πολύ το γέλιο εψες.δεν ξανάγινε χαχα αχαχαχαχα.την τούτο ωρερεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙ ΣΥΚΩΣΕΙ ΛΕΥΚΟ ΜΑΝΤΙΛΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.Η ΚΙΝΗΣΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ)ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΤΑΗ.Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πιο τρομακτικο δεν ειναι η κατασταση του Γκλετσου αλλα οτι τον ακολουθουν ατομα και ειναι και υπψηφιοι αυτο ειναι το προτυπο που θελουν να εχουν ;Ειναι αξιολυπητοι προσπαθουν να αναστησουν ενα πεθαμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν ηταν σωστος θα εδινε ενα ραντεβου με ολους να μας απαντησει για τα προβληματα που μας καινε αλλα αυτος ηρθε να μας βρισει και να μας κοροιδεψει οτι ειμαστε παιδικη χαρα βλεπειςαυτος ειναι "αντρας" και εμεις ειμαστε τα παιδακια !Δεν σηκωνεται απο τωρα να φυγει και να παρει και τους κολακες του μαζι οσοι του εχουν μεινει γιατι δεν βλεπω να ειναι νορμαλ μεχρι τις εκλογες ηδη απο τωρα εχει λασκαρει η βιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο νταης που νομιζει ακομα οτι ειμαστε βλαχακια και τρωμε κουτοχορτο προσπαθει μονιμως με εμματα να βγαινει στον αφρο. Οταν ζοριζεται κοιταζει απειλητικα και βριζει. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οποιος δε τη βλεπει εχει σοβαρο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχω μια απορία: Τέτοια ειρωνία και τόσο δούλεμα πώς το αντέχει ο δήμαρχος; Εγώ άν είχα ακούσει όλα όσα του σέρνουν θα παρακαλούσα ν' ανοίξει η γή και να κρυφτώ. Τελικά δεν ιδρώνει τ' αυτί του με τίποτα! Τσίπα μηδέν, εκτός κι αν η καρέκλα του δημάρχου (με όλα όσα την ακολουθούν) είναι πολύ γλυκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΝΤΑΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΝΑ ΤΕΘΕΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ.Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΝ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.

    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ , Ο ΤΟΛΗΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλη κινηση η χθεσινη Αποστολε!μ αρεσε πολυ.. εχω δει μια ταινια αναλογη...Ο ΝΟΝΟΣ λεγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ:ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 24.3.2014 ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ . ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ(ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΡΝΙΩΝ},ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ (ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ)ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ {Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ}.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΜ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΠΕΥΣΑΤΕ, ΣΠΕΥΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλυτερο δωρο στον Πανουργια δε θα μπορουσε να κανει ο Γκλετσος .Μπραβο, ξυπνοπουλι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ..ΣΩΣΤΑ????????Η'ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ,
    ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά