Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Λάβρος Πάγκαλος κατά Λαζόπουλου: Θέλει χρήμα και επιρροή – Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και το λαϊκισμό

- Τεράστιο ταλέντο αλλά... παραδόπιστο χαρακτήρισε τον Λάκη Λαζόπουλο ο πρώην υπουργός
- Το "Αλ Τσαντίρι" είναι προσβλητικό για τη χώρα και το επίπεδό της, είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος
- Τάχθηκε υπέρ της δημιουργία νέου κόμματος στη θέση των ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ χωρίς τον Ευάγγελο Βενιζέλο
- Έδωσε όμως... δίκια στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την αντίδρασή του μετά τις εξαγγελίες Σαμαρά για τους αστέγους

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Λάκη Λαζόπουλου ο Θόδωρος Πάγκαλος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο πρώην υπουργός δεν κρατάει το... στόμα του κλειστό για κανέναν και για τίποτα και συχνά κάνει... φάουλ. Αυτή τη φορά έπιασε στο... στόμα του τον γνωστό ηθοποιό, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει πρόταση να είναι στο ψηφοδέλτιό του για τις ευρωεκλογές.
«Έχω τελείως μικτά αισθήματα για τον Λαζόπουλο, για τον οποίο αναγνωρίζω το τεράστιο ταλέντο του στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους", αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχει όρια η προσπάθειά του να κερδίσει χρήμα και επιρροή. Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και στο λαϊκισμό και πολλές φορές το θέαμά του, το "Αλ Τσαντίρι", είναι προσβλητικό για τη χώρα και το επίπεδό της. Κάνει πολιτική, αισχρή και λαϊκίστικη, συκοφαντική κατά των αντιπάλων του και δεν διστάζει σε τίποτα. Αλλά κάνει πολιτική...», είπε ο Θ. Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM.

Να διαλυθούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ


Τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, των 58 και της Ελιάς και τη δημιουργία ενός νέου κόμματος αλλά χωρίς την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και όλων όσοι «οδήγησαν την κατάσταση ως εδώ» πρότεινε ο πρώην υπουργός.

«Προτείνω λοιπόν την αυτοδιάλυση όλων αυτών των σχημάτων, του ΠΑΣΟΚ, της «Ελιάς», της ΔΗΜΑΡ και των 58. Η «Ελιά» είναι ένα ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές και τίποτε άλλο. Θα πάψει να υπάρχει την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κυβερνητική δυναμική και κυβερνητικές φιλοδοξίες και δεν νοείται ο χώρος να μην τα έχει αυτά.

Προτείνω ένα σχήμα πολιτικό νέου τύπου, από το οποίο θα απουσιάζουν όσοι οδήγησαν την παράταξη σ’ αυτό το σημείο. Και εγώ. Βεβαίως και ο κ. Βενιζέλος και άλλοι. Να στηρίζεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που θα συνεχίσει να υπάρχει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει αμέσως, προϋποθέτει μια σειρά επαφών. Θα ξεκινήσει ένα μήνα μετά τις ευρωεκλογές, θα έχουμε μπροστά μας καιρό για την προεδρική εκλογή και θέλει δυο-τρεις μήνες για να συγκροτηθεί και να γίνει, μέσα από συνελεύσεις, μια νέα παράταξη, ώστε το δίλημμα «εκλογές ή νέος ΠτΔ» να έχει λυθεί με μια παράταξη που θα έχει διψήφια προγνωστικά στις δημοσκοπήσεις. Και νέα ηγεσία, προφανώς».

«Φιγούρα Σαμαρά, έχει δίκιο ο Βενιζέλος»


Μπορεί να τον θέλει εκτός του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς που θέλει να προηγηθεί αλλά τον... στήριξε στην ενδοκυβερνητική κόντρα που προκλήθηκε μετά τις εξαγγελίες Σαμαρά για τους αστέγους.

«Νομίζω ότι ήταν λάθος του κ. Σαμαρά και τον παρέσυραν οι σύμβουλοί του και καλό θα είναι να αρχίσει να τους πηγαίνει λίγο πιο πέρα, για να μην έχουμε τέτοια πράγματα διότι είναι πολύ δυσάρεστα.

Νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Βενιζέλος. Είναι μια προσπάθεια από το πλεόνασμα να δοθεί κάτι στους ειδικά δυστυχείς και χειμαζόμενους ανθρώπους που είναι οι άστεγοι και άκουσα ότι το επεξεργάστηκε ο κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος ήταν στη θέση αυτή στο υπουργείο (Εργασίας) και με τους συνεργάτες του το έφτιαξε… Είναι δυνατόν να μην κληθεί; Ο Κεγκέρογλου τι είναι; Μ... είναι να δουλέψει, να το φτιάξει και να το πάρει ο πρωθυπουργός για να κάνει τη φιγούρα του με τους συνεργάτες του;», κατέληξε. 

 http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά