Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μπάρες παντού

Κάποτε τις ξηλώναμε τώρα τις καμαρώνουμε.
Πελασγιώτες από χθες το βράδυ τοποθετήθηκαν μπάρες μπροστά από το κατάστημα του κ. Ταξιάρχη Σκούρα .
Αναγκαστικά πλέον τα αυτοκίνητα θα κατευθύνονται από τον παράδρομο μέχρι τους Αγ. Θεοδώρους.
Σήμερα υπάρχει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 1 μ.μ στο σημείο που μπήκε η μπάρα.
Μην περιμένετε  κανένα επιτήδειο πολιτικάντη να μας λύσει το πρόβλημα  ας είναι τουλάχιστον μαζική και δυναμική η  δική μας παρουσία .

16 σχόλια:

  1. Θα έρθει ο Γκλετσος να σας δώσει λύση για άλλη μια φορά.Αποθέωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
    ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXAXAXA ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:44
    ΧΑΧΑ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ -ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΘΑΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΝ πρ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΣΤΟΝ πρ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ πρ. ΝΕΡΑΙΔΑΣ.ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ. ΣΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί συνδημότες θα ήθελα βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα να είμαστε λίγο σοβαροί και περισσότερο σκεπτόμενοι όταν εκφραζόμαστε .
    Αλήθεια το πρόβλημα με τα διόδια είναι της σημερινής δημοτικής αρχής ; ή της νέας που θα αναλάβει με το καλό; Και φυσικά όχι !
    To πρόβλημα δημιουργήθηκε από την ανέγερση των νέων διοδίων, τα διόδια έπρεπε τότε να μεταφερθούν στο ύψος του Αι Λιά μετά τον αγαπητό και φίλο μας Ταξιάρχη.
    Τότε δεν αντέδρασε κανείς κοιμόμασταν όλοι τον ύπνο του δικαίου ,βολευτήκαμε όλοι μας πίσω από μία κάρτα ελεύθερης διέλευσης και αυτό ήταν όλο … Μήπως ενδιαφερθήκαμε πως θα ερχόταν ο επισκέπτης στη Πελασγία στη Γλύφα στο Βαθυκοιλο ; και φυσικά όχι !
    Μας ένοιαζε μόνο να έχουμε την κάρτα !!!!
    Τι περιμένετε από τον Γκλέτσο ή από τον Πανουργιά να πιέσουν να μην πληρώνουμε ; ή να μείνουν ανοιχτές οι μπάρες ;
    Τα διόδια πλέον είναι ιδιωτικά ( δυστυχώς) και ο ιδιώτης θέλει να πληρωθεί απλά και κατανοητά και κάνει αυτό που λέει ο Νόμος μπάρες παντού και παράδρομο .
    Κρίμα πραγματικά για την ερήμωση των χωριών μας .
    Ένας συνδημότη σας συνένοχος στη όλη κατάσταση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ Η ΛΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ,ΜΑ ΠΩΣ ΧΩΡΕΣΕ ΧΑΧΑΧΑ,ΑΓΡΟΤΙΣΑ ΧΑΧΑΧΑ,Α ΡΕ ΜΑΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ,ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΞΥΠΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά Γκλέτσου σήμερα στην συγκέντρωση που άρπαξε τον δημοσιογράφο και πήγε σε μια γωνία για να κάνει μόνος του τις δηλώσεις.
    Γιατί τόσος φόβος και περιφρόνηση στους Πελασγιώτες;
    Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΡΙΟ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ KΙΝΕΖΙΚΟ ΤΑΝΚΕΡ LILIAXA ΝΑ ΦΩΡΤΟΣΗ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ LILIAXA ΜΕΣΙΤΗΣ Η ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντι να δουμε τι θα κανουμε, εσεις περιμενεται απο αλλους. Απο αυτη τη νοοτροπια εφτασε η Πελασγια σε αυτα τα χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το προβλημα είναι μεγαλο με τα διόδια πρεπει σύσωμος ο πρωην δήμος πελασγίας να δώσει εστω και τώρα τον αγώνα του γιατί η δημοτικήαρχή ήταν απούσα και δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα συμφωνησω με τον 8.29 και θα πω οτι οσο δεν αντιδρουμε επειδη μας βολευουν καποιες καταστασεις,θα αντιμετωπιζουμε συνεχεια τετοιες καταστασεις ΠΑΝΤΟΥ.η λυση πρεπει να ερχεται μεσα απο εμας που ζουμε και βιωνουμε τα προβληματα καθε μερα.πρεπει να αφησουμε-ειδικα στις μερες αυτες-τους μικροκομματισους και τους εγωισμους και να κατεβαινουμε ολοι σαν μια γροθια εναντια στα συμφεροντα του τοπου μας......γιατι και μετα τις εκλογες παλι ΜΑΖΙ θα ειμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποσο αγραμματοι και αμορφωτοι μπορει να ειστε μερικοι εδω μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΝΟς ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗς ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗς ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΧΩΡΙΩΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ). ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΟΜΩς ΙΣΩς ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗς ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗς ΤΗς ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά