Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αμάν!..

Ο αοιδός Μάκης Χριστοδουλόπουλος («Να ’χαν οι καρδιές αμπάρες», «Παντρεμένοι κι οι δυο, γύρνα σε παρακαλώ» κ.λπ.) ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον... Βύρωνα Πολύδωρα και τα άλλα ρετάλια της λαϊκής Δεξιάς. Το φανταζόμουν, ομολογουμένως, ότι ο Βύρων είναι πολύ μερακλής. Όμως τόσο πολύ, βρε παιδάκι μου;
Στ. Κασιμάτης (Καθημερινή)

1 σχόλιο:


  1. " ΑΠΟΡΩ Ω!Ω!Ω! "

    Στην αρχαιότητα , οι "Αθηναίοι πολίτες",έχουμε μάθει από το δημοτικό σχολείο ,ότι είχαν δικαίωμα να θέττουν στην κρίση του Δήμου "Εαυτόν", ανεξαρτήτως του μορφωτικού τους επιπεδου!

    "Εμείς" ή μάλλον "μερικοί" από εμάς, " απορώώώώ!!!!! " γιατί αυτούς,που θεωρούμε "λαικούς" (αν και είναι "Ελληνες πολίτες ) μας ξενίζει το γεγονός της υποψήφιοτητάς τους σε εκλογικές διαδικασίες? Μήπως επειδή είμαστε οι "λαικοί" ΄περισσόεροι από τους "κοσμικούς" και φοβούνται την εξελιξή τους μέσα στην κοινωνία του μόχθου (μεροκάματου ή νυχτοκάματου)?

    Μήπως, επειδή δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί την Δυναμή μας!γιατί μερικοί από εμάς ( λιγο περισσότερο εγγράμματοι ίσως από άλλους) ηθελημένα ή όχι, μας παραπλανούν για να ανέλθουν στις τιμητικές θέσεις, που τους έχουν τάξει?

    Μήπως υποφθαλμοιούν τις θέσεις των " υποψηφίων λαικών" στις εκλογικές διαδικασίες, επειδή πιθανόν θα ήθελαν να βρίσκονται αυτοί στους "θώκους" των υποψηφίων συνδυασμών?

    Μήπως επειδή αντιλαμβάνο-νται,πόσα περισσότερα !!!!!!!! μπορεί να προσφέρει ένας "λαικός" κατ' αυτούς πολίτης της χώρας μας( κοινωνικά μορφωμένος και καταξιωμένος) ακόμη και στην ΕυρωΒουλή ???

    Μήπως επειδή οι τραγουδο-ποιοί μας "τα "τριάκοντα αργύρια" δεν τα έκαναν ακόμη "λαικό τραγού-
    δι"? (ενώ "τα μπικικίνια " του Κραουνάκη σκίζουν!!!).

    Μήπως ο Βύρων Πολύδωρας πρέπει να γράψει σχετικά????

    " Ολο δικό σου ΜΑΚΗ " !!! !!,
    (όπως λες κι εσύ , όταν αφιερώνεις σε "λαικούς και κοσμικούς " ( χωρίς να διακρίνεις ανάμεσά τους).

    " προβληματιζόμενη άπολις "


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά