Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Το πρόγραμμα της Νίκης

programma panourgias (1)

6 σχόλια:

  1. κάποιος άνθρψπος που κάποτε στήριξε πολύ τον κ. Γκλέτσο....Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 στις 2:38:00 μ.μ. EEST

    καπου διαβασα ότι ο τωρινός μας δήμαρχος είπε πως αν δεν ξαναβγει θα πέσει σε καταθλιψη...μεγάλη μας στενοχώρια!!αν ήξερε πόσοι άνθρωποι είναι σε κατάθλιψη για σοβαρότερους λόγους, επιβίωσης-ανεργίας-υγείας-πείνας, θα ντρεπόταν να λέει αυτές τις ανωριμότητες και τις βλακείες!!!σαν τα παιδιά που χάνουν το παιχνιδάκι τους και κλαίνε...ΕΛΕΟΣ!!!μόνο που ο δήμος και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν χρειάζονται ώριμους ανθρώπους και σοβαρούς, ας δώσουμε λοιπόν μια ευκαιρία στον κ.Πανουργιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόν έβλεπα σήμερα στο μοναστήρι του Αι Γιώργη στους Μύλους όταν γινόταν η περιφορά της εικόνας του Αγίου. Δέν νομίζω ότι ήταν εικόνα δημάρχου αυτή πού έβλεπα. Κοιτούσε πέρα δώθε έκανε γκριμάτσες, χασκογελούσε, έκανε ματιές και άλλα πολλά, λυπάμαι που αναγκάζομαι να υπενθυμίζω στους συμπολίτες μου ότι δεν κάνει για δήμαρχος, ο άνθρωπος είναι ανώριμος, είναι με λίγα λόγια χαζοχαρούμενος. Κοιτάξτε παρακαλώ εσείς που τόν στηρίζεται πέστε του δυό πράγματα τουλάχιστον να μην γίνεται ρεζήλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.34, πάντα έτσι είναι σε όποια εκκλησία κι αν πάει, σοβαρό κι ευλαβή δεν τον έχουμε δει ποτέ, άσε τι λεει το στόμα του για τους παπάδες...λες κι αυτός είναι σε θέση να κρίνει οποιονδήποτε άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΟ.......ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:16
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΕΡΑΤΩ
    ΦΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά