Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ζημίες και τέρατα

Τα έλεγα, δεν τα έλεγα. Τα έλεγα! Εγκαίρως είχα ενημερώσει ότι θα το πληρώσουμε ακριβά το μάρμαρο με τις μαϊμού αποζημιώσεις που μοίραζε η καραμανλοκυβέρνηση το '09 στους αγρότες προκειμένου να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε την Ελλάδα να επιστρέψει 387,4 εκατ. ευρώ, τα οποία είχε μοιράσει ο φίλος μου Σωτήρης «φέρτε μου ένα τρακτέρ να ανέβω πάνω» Χατζηγάκης ως υπουργός Γεωργίας το 2009, μόνο και μόνο για να ανοίξουν τους δρόμους οι αγρότες.
Ηταν παράνομες αυτές οι παροχές, απεφάνθη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ηταν καταστροφική εκείνη η κυβέρνηση, αποφαίνομαι εγώ. Και δυστυχώς τις συνέπειες της διακυβέρνησης Καραμανλή θα τις πληρώνει ο τόπος για πολλές δεκαετίες ακόμη. Σημειώνω δε το εξής: για να εξοικονομηθούν 300 εκατ. ευρώ προ διετίας χρειάστηκε να περικοπούν οι συντάξεις και να οδηγηθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι στα όρια του λιμού. Τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στην ΕΕ εν μέσω βαθιάς κρίσης 387,4 εκατ. ευρώ που δεν υπάρχουν και δόθηκαν τότε μόνο και μόνο για να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο «γεννήθηκα για την καταστροφή» κουρασμένος της Ραφήνας...
Ναι, πρόκειται για τον ίδιο του οποίου προετοιμάζεται η παλινόρθωση ως... εθνικού ηγέτη!
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μια απορία ολα αυτα τα χρόνια πως βγήκαν όλοι αλώβητοι από τα σκάνδαλα τις κλοπές που ήταν καθημερινό φαινόμενο χάρη στους δημοσιογράφους Τώρα ακόμα βγαίνουν και μιλάνε με ενα απύθμενο θράσος βλέπε Παυλόπουλος με τις 250.000 μαϊμού διορισμούς.Άλλα ο καραμαν αλης και οι 40 κλέφτες αντί να είναι μέσα είναι έξω και απολαμβάνουν την ασυλία τους λυπαμε πραγματικά !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά