Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Εμπρός, αδέλφια, βγείτε στους δρόμους

Σε έναν άλλον αγιασμό, στο ΕΠΑΛ Καστοριάς, συνέβησαν πρωτόγνωρα πράγματα. Και τούτο γιατί παρέστη ο αντιεξουσιαστής ή αντισυμβατικός  (κατά δήλωσή του) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλος (ο γνωστός με τα... γουναράδικα). Τώρα, θα πείτε, αντισυμβατικός και αγιασμός γίνεται; Κι όμως ο κ. Διαμαντόπουλος φορώντας αθλητικά παπούτσια και σπορ εμφάνιση είπε ότι δεν συνηθίζει να πηγαίνει σε αγιασμούς αλλά ήρθε στο ΕΠΑΛ, όπου «σπουδάζουν παιδιά λαϊκών οικογενειών». Έστρεψε το κεφάλι του μακριά όταν ο παπάς πήγε να τον
αγιάσει και εν συνεχεία έβγαλε λόγο κατηγορώντας την κυβέρνηση για αντιλαϊκή πολιτική και για το ότι έδιωξε τους σχολικούς φύλακες από τα σχολεία και πολλά άλλα. Οι μαθητές κοίταζαν ο ένας τον άλλον παράξενα που στην πρώτη ημέρα του σχολείου τους συνάντησαν βουλευτή που ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε επανάσταση.
ΒΗΜΑτοδότης

5 σχόλια:

  1. Emena den me noiazei o Diamantopoylos katholou ta xalia tou dhmou mou me apasxoloun.Ndropi ston agiasmo mbrosta sta
    paidia gletso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και μιλάμε για τον αγιασμό στα σχολεία....
    Μπράβο στον παπά ή στον Γκλέτσο;;;;;
    Εγώ πάντως θα πω ένα ΜΠΡΑΒΟ στον παπά γιατί τα έχει ατσάλινα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι δυνατον ενας δημαρχος να περνα πολιτικα μηνύματα σε αγιασμο εναρξης σχολικης χρονιας αντι να κανει ευχες στους μαθητες που πραγματικα θελουν την στηριξη ολων μας, ειδικα αυτη τη χρονικη περιοδο.Λυπαμαι πολυ πραγνατικα για εσας κ Γκλετσο.Ειστε πλεον για τον τοπο μας πληγμα κ κανετε μονο κακο στην περιοχη μας.Τα πολιτικα σας πιστευω στο σπιτι σας η στα καφε κ στα ουζερι.Οχι στα σχολεια.Φτανει ποια.Βρες αλλον τροπο να σε δουμε στις καμερες χωρις να μας κανεις ρεζιλι εμας πανελλαδικα και τον τοπο μας, τοπο που φυσικα δεν ανηκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΝΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΑΤΡΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δημαρχος δεν έπρεπε να λέγεται κ Γκλετσος αλλα κ Καμενος!!! $$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά