Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χαϊκάλης: Μου έδιναν 2-3 εκ € για να ψηφίσω Πρόεδρο

Για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας του ίδιου προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε λόγο σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Παύλος Χαϊκάλης: «Το οπτικοακουστικό υλικό είναι καταγεγραμμένο και το έχει η Δικαιοσύνη», ανέφερε ο βουλευτής.
Η ... βόμβα έπεσε από τον Λ. Λαζόπουλο. Οπως είπε είναι ο ίδιος μάρτυρας χρηματισμού βουλευτή. Ο Λ. Λαζόπουλος μίλησε για υλικό το οποίο υπάρχει και το έχει δει και ο ίδιος:
«Εχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε» είπε μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε πως υπάρχει και άλλος βουλευτής για τον οποίο θεωρεί ότι τελικά χρηματίστηκε.

Τις καταγγελίες του Λ. Λαζόπουλου επιβεβαίωσε ο Παύλος Χαϊκάλης τον οποίο κατονόμασε ο ηθοποιός.

Εως 2-3 εκ. € για να αλλάξει στάση
Οπως είπε ο κ. Χαϊκάλης, γνωστός, σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους που δεν ανήκει σε πολιτικό χώρο τον πλησίασε και του πρότεινε 700.000 ευρώ, διακανονισμό του δανείου του αλλά και επαγγελματικά συμβόλαια. Συνολικά το ύψος της... προσφοράς, έφθανε τα 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει στάση στο θέμα της Προεδρικής εκλογής! Ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι υπάρχει ακουστικό και οπτικό υλικό Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει καταθέσει εδώ και δύο εβδομάδες το υλικό στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο και έχει δώσει κατάθεση.
Για το θέμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τους ΑΝΕΛ στις 13:00.

Οι τρεις συναντήσεις του Χαϊκάλη για τη δωροδοκία και η βιντεοσκόπηση της συνομιλίας
Η εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι ο βουλευτής έχει πάει για την καταγγελία, αλλά τα στοιχεία που έχει προσκομίσει δεν οδήγησαν σε περαιτέρω έρευνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, κατέθεσε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στον κ. Παναγιωτόπουλο.
Η πρώτη συζήτηση με το άτομο που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει έγινε στις 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την καταγγελία του. Στις 6 Δεκεμβρίου έγινε νέο ραντεβού το οποίο και καταγράφηκε σε βίντεο. Στις 13 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής συναντήθηκε ξανά μαζί του. Ο κ. Χαϊκαλής, δεν κατονόμασε ούτε στον εισαγγελέα το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει και από το υλικό που προσκόμισε -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν προκύπτει η ταυτότητά του. Για τον λόγο αυτό οι καταγγελίες του δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. 
thetoc.gr
                          ΑΘΛΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
 Από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη έκανε λόγο για «άθλια ιστορία».

«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης. Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές»
τόνισε σε δήλωσή της.

«Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας».

Και καταλήγει: «Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».

6 σχόλια:

  1. Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες έρχονται μόνο από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, η οποία 2,5 χρόνια τώρα δεν φημίζεται για την ποιότητα και σοβαρότητά της. Επίσης το κόμμα των ΑΝΕΛ είναι εκείνο στο οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες αποχωρήσεις βουλευτών. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αυτό το κόμμα ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει μια σκοπιμότητα: Να αποτελέσει την δεξιά του αντιμνημονίου και ενδεχομένως την αποθήκη ψήφων του Σαμαρά για την εκλογή ΠτΔ. Σήμερα η "αριστερά του αντιμνημονίου", ο Λαζόπουλος, άλλος ιεροκήρυκας του μίσους και της απαξίωσης των θεσμών, ρίχνει νερό στον μύλο της καχυποψίας και του κλίματος εκτροπής του πολιτεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κρίνουμε από το χώρο απ΄τον οποίο προέρχονται τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα πρόσωπα (Χαϊκάλης Λαζόπουλος), τότε στην Ελλάδα το υποκριτικό ταλέντο έπιασε κορυφή! Μια ζωή θέατρο, γιατί όχι και τώρα; Εμείς οι κοινοί θνητοί, σε τί φταίμε για να τους υπομένουμε; Αλλά είπαμε, αυτοί είμαστε, αυτούς τους πολιτικούς ψηφίζουμε κι αυτό το είδος ψυχαγωγίας μας αρμόζει. Γέλιο μετά δακρύων και στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός....Έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα βοθρολύματα αρχίζουν να κατακλύζουν τη χώρα.
    ΑΝΕΛ-ΤΕΛΕΙΑ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεπούση :«Τι περίεργο! Όλες οι απόπειρες δωροδοκίας για να ψηφίσουν ΠτΔ έγιναν στους βουλευτές του Καμμένου. Στη ΔΗΜΑΡ καμία. Τυχαίο; Δεν νομίζω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να δεις που εφτασε αυτη η καταντια αυτης της χωρας να μαθαινουμε την ειδηση απο τον εισαγγελεα κ Λαζοπουλο ο οποιος φυσικα κριτικαρει και λιθοβολει τους παντες εκτος απο τους δηθεν προοδευτικους.Α στον χωρο αυτο δεν υπαρχουν λαμογια ουτε πλουσιοι με δεξια τσεπη και παχυλες καταθεσεις. Φυσικα δεν μιλαω για τον απλο κοσμο που βαρυγγομαει οπου και αν ανηκει αλλα για τους δηθεν χαικαληδες λαζοπουλους νταλαρες με φορολογικες δηλωσεις πεινας κλπ.Ας ξυπνησουμε επιτελους δεξιοι -αριστεροι-κεντρωοι και ας στειλουμε στην επομενη βουλη αξιους αφθαρτους και οχι τους δηθεν.Οσο για την δωροδοκια απλα οι νοημονες γελανε και με εκλογες οποτε γινουν θα γλυτωσουμε απο εναν ακομα εθνοσωτηρα τυπου χαικαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά