Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πνίγει τη χώρα η μπόχα του αντιμνημονιακού συρφετού

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του, κυρίως γιατί για ακόμα μια φορά αποκαλύπτεται το τεράστιο κόστος που είχε για τη χώρα το αντιμνημονιακό τσίρκο που παρελαύνει από το 2010 και μετά. Είδα όλη τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου. Αποκαλύφθηκαν πολλά και σημαντικά πράγματα, πιο σημαντικά κι αν το κάποιος προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη. Έγινε γνωστό ότι το στενό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά ήταν πλήρως ενήμερο για τις συκοφαντικές ενέργειες του Πάνου Καμμένου εναντίον της οικογένειας Παπανδρέου και του πρότεινε μάλιστα και «μάρτυρες» υπέρ αυτής της μπούρδας που κατέρρευσε στη Δικαιοσύνη. Αποκαλύφθηκε ότι
πίσω από ψευδώνυμα που υπέγραφαν πύρινα αντιμνημονιακά κείμενα στο Διαδίκτυο βρίσκονταν τραπεζικά στελέχη και στελέχη κομμάτων. Ακούστηκαν και νέα υπονοούμενα για τον πραγματικό ρόλο του Τάκη Μπαλτάκου στην πολιτική ζωή του τόπου. Αναδείχθηκε και πάλι η φοβερή σχέση οικειότητας που έχει με αυτούς όλους αυτούς τους σιχαμερούς κύκλους ο Λάκης Λαζόπουλος. Όλα αυτά τα περιθωριακά πρόσωπα έχουν αναδειχθεί σε σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες σε μια δυτική χώρα, οι μισοί ήδη κυβερνούν και οι άλλοι μισοί περιμένουν να κυβερνήσουν. Συγχαρητήρια στους «αγανακτισμένους» συμπολίτες μας.
parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. Βρώμα και δυσωδία .
    Γιαυτό ήθελαν να "ΦΑΝΕ" τον κ.Παπανδρέου,γιατί κατάλαβαν ολα μα όλα τα σκατά της χωρας ,ότι τέρμα τα δίφραγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
    ΗΔΗ ΒΑΡΕΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά