Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Θρήνος

Θρήνος στο Πακιστάν την επομένη της σφαγής από τους Ταλιμπάν 141 παιδιών και δασκάλων σχολείου. Η Πεσαβάρ ετοιμάζεται να θάψει τα παιδιά της ενώ εκατοντάδες άλλες οικογένειες περιμένουν με αγωνία τα νέα για τους τραυματίες, ξεπερνούν τους 125.
Ο πακιστανός πρωθυπουργός Ναουάζ Σαρίφ κήρυξε τριήμερο πένθος στη χώρα ενώ έχει συγκαλέσει συνάντηση όλων των κομμάτων στην Βουλή για να συζητήσει τους
τρόπους αντίδρασης στην αποτρόπαια επίθεση. Ο ίδιος ανακοίνωσε την επαναφορά της εκτέλεσης της θανατικής ποινής.  
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του στρατού η επίθεση έγινε από επτά Ταλιμπάν-καμικάζι αυτοκτονίας που εισέβαλαν στο σχολείο και άρχισαν να μπαίνουν σε κάθε τάξη και να πυροβολούν στο κεφάλι παιδιά και δασκάλους.

1 σχόλιο:

  1. -Το σύστημα αλλοίωσης και διασκορπισμού διαφόρων εθνοτήτων μέσα στις άλλες ανά τον κόσμο εθνότητες, καλά κρατεί!!!
    Τουλάχιστον το δικό μου μικρο μυαλό,έχει κατασταλάξει στο γεγονός ,ότι καθοδηγούμενες δυνάμεις ακραίου επαναστατικού χαρακτήρα με δήθεν υπερβάλοντα εθνικιστικό και θρησκευτικό ζήλο(π.χ.ταλιμπαν,τζιχαντιστες,τρομο-κρατικές οργανώσεις κ.λ.π), προσπαθούν με συνήθως ακραίες αποτροπαιες πράξεις, που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή,
    να σκορπούν τον τρόμο στα έθνη και τους λαούς,με αποτέλεσμα οι κατατρεγμένοι λαοί-έθνη να μεταναστεύουν προς τα λιγότερο τρομοκρατημένα,με αποτέλεσμα την αλλοίωση και εξαθλίωση και αυτών, που τα υποδέχονται ειρηνικά!!!!(αχχχ!!! πατριδα μου Ελλάς!!!).
    Αξιοπερίεργο ή όχι!!! (κρίνει ο καθένας),είναι το γεγονός,ότι κάποια κράτη-έθνη έχοντας το χρήμα,πληρώνουν τα φτωχότερα, προκειμένου να υποδέχονται αυτά τους κατατρεγμένους και να μην επιτρέπεται να τους προωθήσουν προς αυτά με νόμιμες διαδικασίες, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων ή αυτών που διαφεύγουν παράνομα.
    -Ακόμα περισσότερο περίεργα υποψιάζον,είναι και το γεγονός του υψηλού οικονομικού κόστους μετακίνησης παράνομα ,εκάστου αλλοδαπού,που δεν δικαιολογείται να κατέχει "τα τάλαντα"για την παράνομη μεταναστευσή του!!! ποίος λοιπόν είναι ο οικονομικός χορηγός τους???
    --------------------------------
    Και μετά aπ΄όλα όσα σχετικά συμβαίνουν σε εμάς,που μας κατατρέχει ο "ξένιος Δίας",
    "το αγαπάτε αλλήλους" και
    "οι πιστωτές που θέλουν να μας πάρουν και τα σώβρακα ,που λέει ο λόγος", πώς να μην ανησυχούμε και να μην προετοιμάζουμε τα παιδιά μας για αναπόφευκτες εξελίξεις!!!
    -Ας προσπαθήσει ο καθένας από μόνος του μάλλον,όσο μπορεί, να βρεί τρόπους προστασίας,άν δεν μεταναστεύσει κι ο ίδιος λόγω ανεργίας ή οικονομικής τρομοκρατίας ή καλυτέρων συνθηκών εργασίας σε άλλα κράτη κ.λ.π.
    διότι εάν περιμένει από ένα "κράτος εκλογοφοβίας" να του βρεί προστασία,όταν οι ηγέτες του δεν μπορούν να περιφρορήσουν το κύρος του κράτους,που ηγούνται σαν έθνους και λαού (περιλαμ-βανομένων κι αλλων εθνών), τότε ίσως!!!(λίγο χιούμορ στη συνέχεια)
    θα έπρεπε να υπάρχει σχετικό εκπαιδευτικό "ίδρυμά",τύπου Χάρβαντ π.χ. αλλά με την επωνυμία "ΜΕΡΚΕΛ"(κι ότι άλλο του επιπέδου του σκεφτεί κανείς)στο οποίο θα πρέπει να φοιτούν ,για να μπορούν να είναι υποψήφιοι ηγέτες ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΎΝΤΕΣ να τους γράψει η ιστορία,ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ!!!!!
    "ORAISON"

    υ.γ.(ΠΡΟΣΟΧΗ - Η ιδέα αυτή ενοικιάζεται-σεν πωλείται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά