Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αγρίεψαν τα πράγματα !

Δημ.Βέττας: Δεν ακολουθώ επίπεδο χαμαιτυπείου!

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Δημήτρης Βέττας, με αφορμή σημερινή ανακοίνωση δημάρχου της περιοχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όποιος νομίζει ότι βρίσκεται, ακόμα, στο βάθρο της τηλεοπτικής του παντοδυναμίας οφείλει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι οι εθνικές εκλογές τελείωσαν εδώ και τρεις μήνες. Οφείλει να αποδεχθεί με αξιοπρέπεια και ήθος το εκλογικό αποτέλεσμα και να μην κατεβάζει τον πολιτικό διάλογο σε επίπεδο χαμαιτυπείου.
Δηλώνω πως δεν θα τον ακολουθήσω στον
ολισθηρό και δυσώδη πολιτικό κατήφορο που επέλεξε. Άλλωστε η τοπική κοινωνία είναι ο τελικός κριτής όλων μας.»
 
Δημήτρης Βέττας
Βουλευτής Φθιώτιδας
 Μιλάμε για κανονικά ξεμαλλιάσματα στην Ανατολική Φθιώτιδα. Ο Γκλέτσος κάλεσε τον Πιλιτζίδη για μονομαχία στο ΕλΠάσο,δηλαδή στην πλατεία της Στυλίδας.
Πολύ γρήγορα όμως το ξέχασε και τώρα φαίνεται ότι αλλάζει τροπάρι και περιμένει τον Βέττα.Και τι δεν θα’δινα να βρεθώ μπροστά σ’ αυτή την  φάση. Στην πρώτη συνάντηση δηλαδή. Προβλέπω ότι ο Γκλέτσος θα έχει κυκλώσει το τετράγωνο που μένει ο Βέττας και ο τελευταίος θα καλέσει την αστυνομία για 24 ωρη φύλαξη.
Για φαντάσου που λέγαμε ότι ήταν καλές οι σχέσεις
τους.Κάτι είχαμε ψιλιαστεί με την επίθεση του Γκλέτσου
στο ΣΥΡΙΖΑ συνολικότερα,θεωρώντας πως δεν τα λέει τυχαία αυτά ο Απόστολος.Ομως και ο Βέττας στην απάντησή του μιλά για μονόπρακτα,παραπέμπει σε σανίδι,δηλαδή σε δημαρχιακό θέατρο.Απίστευτεςκορώνες.Τύφλα να’χουν ο θείος Αλέκος με την θεία Τασία.Απίστευτα πράγματα,διασκεδαστικά. Προάγεται η πολιτική και ο πολιτικός λόγος.
Ούτε  ο Κρούεζας δεν τα’χε πει αυτά.
εφ.Ημέρα

5 σχόλια:

  1. Τωρα μας επεισες κ βολευτα για το επιπεδο σου. ομως οταν ησουν το alter ego του Αποστολου τοτε ποιο ηταν το επιπεδο σου η μηπως ισχυει το ρητο ομοιος ομοιου αει πελαζει. Φτανουν πια οι μπουρδες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΕ ΥΝΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...
    ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΗΡΑΝ ΣΑΝ ΜΕΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΑΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ρωτάς ποιος ψήφισε αυτό το πράμα και όλοι απαντούν αρνητικά.
    Και το 68% ;
    Έλληνες ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βέτας θα μας λύσει τα προβλήματα της χώρας όπως εκείνα της Στυλίδας? Θυμάστε εκείνα τα άρθρα που δημοσιοποιούσε ωσάν ειδικός για το αποχετευτικό της πόλης? Συνυπεύθηνοι και οι δύο για την κατάντια μας...και τη δική τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά