Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο Τσίπρας είναι ο νέος Mερκελιστής της Ελλάδας

Στην συχνή επικοινωνία που έχουν ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την Άγκελα Μέρκελ εστιάζει δημοσίευμα της γερμανικής Handelsblatt, υπενθυμίζοντας τις κατηγορίες που εξαπέλυε ο Α. Τσίπρας προς την γερμανίδα καγκελάριο, όσο εκείνος ήταν στην αντιπολίτευση.
Όταν ο Α. Τσίπρας ήταν στην αντιπολίτευση -σημειώνει μεταξύ άλλων η εφημερίδα- χαρακτήριζε τη καγκελάριο Μέρκελ ως την «πιο επικίνδυνη πολιτικό στην Ευρώπη», ενώ κατηγορούσε τότε τον Α. Σαμαρά ως... Μερκελιστή, ο οποίος υπάκουε στις εντολές του Βερολίνου.
Ωστόσο, αναφέρει η εφημερίδα, ο Α. Τσίπρας φαίνεται ότι
αναπτύσσει μια όλο και μεγαλύτερη συνεργασία με την Α. Μέρκελ. Τα τηλέφωνα μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν και μάλιστα πολλές φορές μες στην ίδια εβδομάδα, γράφει η εφημερίδα. Αυτό δεν οφείλεται σε προσωπική ή πολιτική συμπάθεια αλλά σε μια αναγνώριση ότι τίποτα δε γίνεται στην Ευρώπη χωρίς την καγκελάριο.
Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να γυρίσει με χρήματα από τη λετονική πρωτεύουσα, θα ήθελε ωστόσο μια αλλαγή κατεύθυνσης η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων.
 http://www.thetoc.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΡΙΤΕ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά