Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Άγριο κράξιμο Βαρουφάκη ....«αυτός είναι ο λιτός βίος;»...

Και που να αρχίσουν τα δύσκολα.
Πάμε μαζί στις τράπεζες να δούμε τις ουρές.  Επεισόδιο Βαρουφάκη με πολίτη . Επεισόδιο σημειώθηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη, μετά την ολοκλήρωση του εκλογικού του δικαιώματος στο Παλαιό Φάληρο. Ο υπουργός Οικονομικών είχε έναν έντονο διάλογο με έναν πολίτη ο οποίος τον πλησίασε την ώρα που
βάδιζε προς το αυτοκίνητό του.
«Αυτός είναι ο λιτός βίος; Θέλετε να πάμε πιο κάτω σε ένα κατάστημα της Alpha Bank που περιμένει ένα σωρό κόσμος;», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών.
 Ο  Βαρουφάκης, τον πλησίασε και αφού ρώτησε το όνομά του, του απάντησε: «Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που σου δώσαμε τη δυνατότητα να μας καταψηφίσεις».
Δείτε ΕΔΩ το Βίντεο...
 http://nonews-news.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ,ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΠ. ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ??ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ.ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.ΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία χθές το καταψηφίσαμε και σήμερα ο ΤΣΙΠΡΑΣ το πάει ως πρόταση
    απίστευτο και όμως αριστερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά