Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Όταν ο Τσίπρας είπε στον Βαρουφάκη: Ήρθε η ώρα να παραδοθούμε

Πως το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ.
Για τη νύχτα του δημοψηφίσματος του Ιουλίου κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στο αυριανό τεύχος του γαλλικού περιοδικού «L’Obs».
Σε αυτή, ο πρώην υπουργός λέει ότι το αποτέλεσμα υπέρ του Οχι δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο Αλέξης Τσίπρας. «Μου είπε: “Είναι ώρα να παραδοθούμε”. Του απάντησα: “Οχι εγώ”. Μιλήσαμε φιλικά, γεμάτοι θλίψη, αλλά
με πολλή αγάπη. Πίστευε ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν αν συνεχίζαμε. Δεν συμφώνησα μαζί του και έφυγα», λέει ο κ. Βαρουφάκης.
Μιλώντας για τους Ισπανούς Ποδέμος, ο πρώην υπουργός λέει: «Τους κάναμε μεγάλη ζημιά. Οι Ποδέμος έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα εξαιτίας μας. Ολα, όμως, σχετίζονται μεταξύ τους: ένας από τους λόγους, για τους οποίους η επίσημη Ευρώπη ήθελε να μας συνθλίψει, ήταν η άνοδος των Ποδέμος. Οι Γερμανοί -και άλλοι- Σοσιαλδημοκράτες έτρεμαν την επιτυχία μας. Αν πετυχαίναμε την επανεκκίνηση της οικονομίας, θα κατέληγαν σαν το ΠΑΣΟΚ, στο 4%. Γι αυτό έπρεπε να μας καταστρέψουν και το έκαναν».
 http://lykavitos.gr
varou11111_478_355

1 σχόλιο:

  1. Ο Παπανδρεου το ειπε προεκλογικα οτι μετα τον αντιμνημονιακο Σαμαρα ειναι αναγκη η Χωρα να κυβερνηθει και απο αυτο το τεέυταιο πολιτικο φασμα για να καταλαβει ο Λαος οτι δεν υπηρχε και δεν υπαρχει αλλος δρομος και αδικα χασαμε τοσα χρονια ποι στοιχισαν πολλα Δις Ευρω σε βαρος του Λαου. Το καταλαβε ομως ο λαος?? αμφιβαλλω αφου αυτος που το ειπε και ειχε δικαιο εμεινε εκτος Βουλης και κινδυνεψε να παει και φυλακη αφου αυτο τον σκοπο ειχανε ολοι τους μεχρι να κανουν την κωλοτουμπα και να υπογραψουν μνημονια. Ποσοι απο τους συνταξιουχους των 1000 ευρω και ανω και ποσοι απ'οσους ανεμεναν να βγουν σε συνταξη με ανω των 1000 ευρω ψηφησαν Συριζα?? Η πλειοψηφια νομιζω, που σημαινει οτι συμφωνουν αφου το γνωριζαν πηγαινοντας στην καλπη. Αρα οτι ακολουθησει η κυβερνηση εχει νομιμη εξουσιαδοτηση του Λαου και δεν πρεπει να τα βαζουν μαζι της!!!! Τα χαρτια ητανε ανοιχτα και οποιος δεν τα ειδε να παει οφθαλμιατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά