Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Eπειγόντως Στουρνάρας ή Δήμας σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας

Η Μέρκελ φράζει τα σύνορα και μετατρέπει την Ελλάδα σε στρατόπεδο κολασμένων μεταναστών

Οι εξελίξεις έχουν μπει πλέον στον επιταχυντή καθώς τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από τη χώρα μας.
Την μεγαλύτερη ανησυχία εκφράζουν οι επενδυτές που πήραν μέρος στην τελευταία ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών καθώς βλέπουν να σέρνεται ως τον Ιούνιο η περίφημη αξιολόγηση με την κυβέρνηση να μοιάζει αποφασισμένη να επαναλάβει το καταστροφικό θρίλερ του 2015.
Τότε που η διαπραγμάτευση του Γιάνη οι εκλογές και τα δημοψηφίσματα μάς κόστισαν δις ευρώ.
Στο μεταξύ οι προτεινόμενες αυξήσεις εισφορών στο ασφαλιστικό προκάλεσαν ειρωνικά χαμόγελα στους εκπροσώπους των δανειστών.
Το μόνο που είναι διατεθειμμένοι να
δεχθούν είναι οι περικοπές των συντάξεων μια και η ελληνική κυβέρνηση αντιστέκεται με πάθος στις μεταρρυθμίσεις υπερασπιζόμενη το πελατειακό κράτος.
Το κλίμα που διαμορφώνεται είναι πολύ βαρύ για τη χώρα μας και τα σιδερένια σύννεφα του προσφυγικού κατεβαίνουν όλο πιο χαμηλά και είναι έτοιμα να συνθλίψουν την ελληνική κοινωνία καθώς οι βόρειοι γειτονές μας δίνουν γραμμή να σφραγιστούν τα ελληνικά σύνορα.
Η νέα σεξουαλική παρενόχληση στην ρεπόρτερ της γερμανικής τηλεόρασης στην πόλη της Κολωνίας έχει εξοργίσει την γερμανική κοινή γνώμη με την Μέρκελ να υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είναι σουρωτήρι και ανίκανη να φυλάξει τα συνορά της.
Κάτω από αυτό το πρίσμα η πίεση που θα ασκηθεί στην ελληνική κυβέρνηση το επόμενο διάστημα δεν θα έχει προηγούμενο.
Ακόμη κι αν δεν οδηγηθούμε σε εκλογές ήδη ακούγονται τα ονόματα τον Γιάννη Στουρνάρα και Σταύρου Δήμα ως επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας (στη κυριολεξία) στην οποία θα οδηγηθούμε βίαια και ίσως μετά από τεράστιο εθνικό κόστος.
 http://kourdistoportocali.com

3 σχόλια:

  1. κ.Ρακιντζη, με βαζετε σε μεγαλο προβληματισμο γιατι καποιος άλλος που ειπε το 2009-2010 ότι κυβερνα μια διεφθαρμενη Χωρα και τον κρεμμασανε στα μανταλάκια τον ''Προδοτη''
    Τωρα εξηγειται γιατι καο ποιοι τον εφυγαν σε αγαστη συνεργασια με τους αποστατες του Πασοκ.

    http://thecaller.gr/oikonomia/46717-o-rakintzis-paradexetai-pos-i-ellada-einai-mia-poly-dieftharmeni-xora/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε Στουρναρας, ουτε Δημας μπορουν πια να σωσουν τη χωρα. Η χωρα χρειαζεται μια προσωπικοτητα του διαμετρηματος του Γιωργου Παπανδρεου. Ειναι πολιτικος που γνωριζει και σεβεται ολη η οικουμενη. Ειναι ο πολιτικος που εχει κατι διαφορετικο να πει. Ειναι ο πολιτικος που γνωριζει το παγκοσμιο γιγνεσθαι. Ειναι ο πολιτικος που φοβουνται οι Ευρωπαιοι των Λαικων κοματων και το ντοπιο οικονομικο κατεστημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι φίλε ότι θα είναι πολύ αργά όταν ο Ελληναρας εξυπνάκιας ξερολας, κατσλαβει την βλακεία που έκανε να κάνει στην άκρη τον Παπανδρέου και να εμπιστευτεί την τύχη του στους ΣαμαροΒενιζελοΤσιπρεους.Ποτέ δεν είναι αργά,έστω και στο παρα πέντε ας ξυπνήσει, το ΚΙΔΗΣΟ υπάρχει....

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά