Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Θύελλα από τη δήλωση Καμμένου: «Εγκληματική και αντισυνταγματική η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά»

5 σχόλια:

  1. Δεω εχουν σαλτάρει καθόλου, ξέρουν πολυ καλά τι κάνουν. Μάλλον ο Ελληνικός λαός έχει σαλτάρει που τους ανέχεται η πιθανώς τους θέλει. Νομίζω έχετε ακούσει για το σύνδρομο της Στοκχόλμης (ο όμηρος συμπαθεί τον απαγωγέα του). Οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα δείξουν το λόγο του αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον χαίρονται όσα γίδια ψηφίζουν αυτό το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω. Λυπαμαι τους ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ειναι ντροπη μας να μας κυβερνουν τετοια στοιχεια. Ο εξευτελισμος τους πρεπει να ειναι τελειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πρωτοθυμηθεις απο ολους αυτους που εκαναν τον Τσιπρα ανθρωπο. Το τι ελεγαν το 2010 και 2011. Ο Αλαβανος, ο Γλεζος, ο θεοδωρακης, ο Κουβελης, μεγαλη ομαδα καλλιτεχνων, μεγαλη ομαδα πανεπιστημιακων, μεγαλη ομαδα <>, τρομαρα τους. Να βγαλουν αυτον τον αθλιο, τον μεγαλυτερο πολιτικο απατεωνα, τους ψευτες και την παρεα του πρωθυπουργο, αρκει να εξαφανιστει ο Παπανδρεου. Στο ονομα Παπανδρεου ολοι αυτοι συν τους τραπεζιτες τους δημοσιαγραφους και τα αφεντικα τους βγαζουν σπυρακια. Ε!! ας τα λουστουμε τωρα. Ο σοφος λαος ενιοτε κανει μεγαλα λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά