Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Απίστευτο κράξιμο στο Twitter για το φόρεμα της Περιστέρας

5 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ λεει ο γνωστος σχολιαστης εξ Ανατολικης Φθιωτιδος ,κομπλεξικος , δυστροπος , αγενης και μαγκας!!
    Μας φωτισε παλι με τη διαπιστωση του οτι η κυρια Τσιπρα δεν του γεμισε το ματι! Να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε με τα φορτια που κουβαλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι φοράει;;; Οτι να ναι!! Ο άλλος χωρίς γραβάτα αυτή με στραπλες λες και θα πήγαιναν στα μπουζούκια! πήρε την κουρτίνα και τι έκανε φόρεμα!! Αυτοί μας εκπροσωπούν σαν Έθνος;; Που να κρυφτούμε Θεέ μου!!
    Αν όμως στείλουμε περιοδεία σε όλο τον κόσμο αυτόν το θίασο;Μιλάμε για τρελές εισπράξεις! Τέτοιο καρναβάλι; Ουρές θα κάνουν οι άνθρωποι για ένα εισιτήριο!! Πολυ γελιο !!
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Γ.Κ δεν πιανεσαι ουτε με σακι κι ουτε με σακοσκοινο, οπως καπως ετσι ελεγε η γιαγια μου καποτε αμα ηθελε να τονισει πως καποιος γειτονας δεν συγκατατηθεται με τιποτα!
    Αν λοιπον η κ. Τσιπρα εδινε παραγγελια μεσω του ανδρα της να της φερουν ενα φορεμα απο το Παρισι με πι πα πο και τετοια, που θα στοιχιζε χιλιαδες Ευρω, δεν θα σου κακοφαινοταν; Τωρα που η κ. Τσιπρα απερριψε αυτη τη δυνατοτητα και πηγε ταπεινα με ενα ταιριαστο φορεματακι γιατι την υποβιβαξεις;
    Μαθε πως λειτουργουν οι οργανωσεις για ταξιδια σε αυτο το επιπεδο και τι στοιχιζουν για τον ελληνικο γκουρβανα και παρε να συγκρινεις τα χαμηλα κρατικα εξοδα του κ. Τσιπρα με αναλογα εξοδα ταξιδιων αλλων πρωθυπουργων!! Και μην ξαναγραφεις για σανους και κουρελια! Σοβαρεψου!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ Χ
    Η Περιστέρα δεν είναι πλέον στην Καρδίτσα, εκπροσωπεί μια χώρα.
    Αν δεν κατέχει το θέμα να συμβουλευτεί κάποιον και όχι τον Καρανίκα.
    Το θλιβερό με το τσίρκο είναι ότι μας φορτώνουν σύντομα τον Κυριάκο ήδη η διαφορά είναι διψήφια γιαυτό τρέχουν να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο.
    Πάντως αν ήσουν εδώ και στήριζες σε ένα καφενείο του καταληψία μετά από ότι έκανε στους συνταξιούχους θα σε έπαιρναν με τις πέτρες.
    Πάντως σου ευχομαι χρόνια πολλά για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα..τι δεν είναι ΟΧΙ ;
    Σοβαρέψου!
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά