Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Δεξιοί "τζιχαντιστές" της Παναγίας και αριστεροί σατυροβαρκάρηδες


Γιατί να μην καταστραφεί ολοσχερώς αυτή η μιασματική φυλή;

“Παρά τις δυσκολίες – που δυστυχώς μεγάλωσαν τον τελευταίο καιρό – μπορούμε, με τη βοήθεια και τη δύναμη της Παναγίας, να τα καταφέρουμε. Στην Παναγία, άλλωστε, ο λαός μας ακουμπά τον πόνο, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις προσευχές του»
Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016-21ος Αιώνας.

Ο αρχηγός της ΝΔ, νέος άνθρωπος και δήθεν μεταρρυθμιστής, στέλνει ανακοίνωση στα ΜΜΕ με την οποία επικαλείται την βοήθεια της Παναγίας. Έχουν προηγηθεί ο Πάνος Καμμένος, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Νίκος  Μιχαλολιάκος και λοιποί “τζιχαντιστές” της Παναγίας, του Θεού, του Χριστού, του Αρακέν Ντεμέλο και του ποδοσφαιριστή Παίσιου.
Δίπλα σ΄αυτούς τους τζιχαντιστές του θρησκευτικού φανατισμού οι πολιτικοί σατυροβαρκάρηδες της Αριστεράς, οι έμποροι της αριστερής ιδεοληψίας, οι πραματευτάδες της πλατείας Συντάγματος που από επαγγελματίες Αγανακτισμένοι έγιναν- σαν έτοιμοι από καιρό -καταληψίες της υπουργικής πολυθρόνας, των κλιματιζόμενων γραφείων, των κρατικών λιμουζινών και πάει λέγοντας.
Ολα αυτοί οι αριστεροί σατυροβαρκάρηδες έκαναν
ρεσάλτο στην εξουσία χάρη στην αμορφωσιά του Ελληνα ψηφοφόρου το προφίλ του οποίου ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια.
Οι Ελληνες δεν είναι παρά Κατέληδες και Ταμπάκηδες οι οποίοι επιλέγουν να τους κυβερνούν εξίσου παρατράγουδα σαν κι αυτά που αντικρύζουν το πρωί στους καθρέφτες τους.
Ενας λαός-παρατράγουδα που τρέχει ξοπίσω από σατυροβαρκάρηδες-κατσιαπλιάδες πολιτικούς, (αδίστακτοι έμποροι του θρησκευτικού οπίου), οι οποίοι υπάρχουν χάρη στον απαίδευτο λαό.
Οσοι σατυροβαρκάρηδες-κατσιαπλιάδες πολιτικοί τζιχαντιστές της ορθοδοξίας δεν βρίσκονταν ήδη στην Τήνο για διακοπές, έσπευσαν στο νησί από τα απανταχού θέρετρα του πλανήτη για να υποδυθούν τα θρησκόληπτα όρνια.
Ο δε πρωθυπουργός Τσίπρας δεσμώτης του ψεύδους, της απάτης και του λαικισμού του, αυτομαστιγώνεται αυγουστιάτικα σε διαδρομές Σούνιο-Μαξίμου με συσσωρευμένο ΔΕΟΣ για το ΤΕΡΑΣ της Εξαπάτησης που δημιούργησε. Για το ΤΕΡΑΣ που θα τον κατασπαράξει εάν δεν προλάβει να αποδράσει.
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2016.
Αυτός είναι ο κατσιαπλιάς λαός που την κατοικεί και οι σατυροβαρκάρηδες πολιτικοί που εκλέγει.
Η χρεοκοπία είναι τόσο δίκαιη σαν τιμωρία. Και τόσο ανώδυνη.
Γιατί να μην καταστραφεί ολοσχερώς αυτή η μιασματική φυλή;
 Από τον killbill-http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά