Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αρχιδιαιτητής της Τηλεοπτικής Παράγκας και το φθινόπωρο εκλογές


Ο Τελευταίος Ρόλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τον Τσίπρα. Είναι χαρακτηριστικές οι θέσεις τόσο του Κυρίτση όσο και του Μπαλτά οι οποίοι στην πραγματικότητα τορπιλίζουν κάθε ιδιωτικοποίηση. Δεν περνάει μέρα που ο πρωθυπουργός να μην πέφτει πάνω σε μια παγίδα. Πολλές από αυτές τις στήνει και ο ίδιος στον εαυτό του με τις ανακολουθίες του. Και παρότι κάτι βουλευτές σαν τον Μπαλάφα τρέμουν την ιδέα των εκλογών αυτές είναι μάλλον αναπόφευκτες.

Η χώρα δεν κυβερνιέται και παρότι βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου η ατζέντα δεν αλλάζει με τίποτε. Στο επίκεντρο η σακατεμένη Οικονομία που δεν λέει να πάρει μπρος με τίποτε, τα χαράτσια που ένα μετά το άλλο εξαθλιώνουν τους πολίτες και το ακόμη πιο ζοφερό μέλλον που προμηνύει η συμφωνία στα
Εργασιακά που έχει κάνει ήδη στα κρυφά η κυβέρνηση-Κατρούγκαλος με τους δανειστές.
Ολο αυτό το διάστημα που ο Κατρούγκαλος είναι εξαφανισμένος από τα ΜΜΕ δεν κάνει τίποτε άλλο από το να διαπραγματεύεται με τους εκπροσώπους της Τρόικας για το μακελειό των κάθε Εργασιακού δικαιώματος. Και ο Κατρούγκαλος όπως μας έχει συνηθίσει έδωσε ήδη Γη και Υδωρ και θα προσπαθήσει να πουλήσει το στραπάτσο σαν θρίαμβο.
Το Εργασιακό έχει τελειώσει, μια ακόμη μάχη έχει χαθεί για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (αυτή τη φορά χωρίς καν να δωθεί) αλλά δεν το λέμε στους χαχόλους ψηφοφόρους.
Ο Τσίπρας διαπιστώνει το αδιέξοδο που έρχεται και τον ρόλο του ο οποίος περιορίζεται σ΄εκείνον του τροχονόμου της διαπλοκής. Ο κάποτε επαναστάτης πολιτικός υποδύεται σήμερα τον διαιτητή της παράγκας για το ποιος ολιγάρχης θα αποκτήσει τηλεοπτική άδεια και ποιος όχι.
Αυτός είναι ο τελευταίος ρόλος του Αλέξη Τσίπρα πριν την φθινοπωρινή προσφυγή στις κάλπες.
Τροχονόμος αυτού που αποκαλούσε κάποτε Διαπλοκή.
Κατάντια…
 Aπό την Ιόλη Πιερίδη
 http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά