Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

«Σύντροφοι, ευτυχώς που ηττηθήκατε»

Δε νομίζω ότι έχει περάσει άλλο κυβερνητικό σχήμα, που να έδινε, και στον πιο καλόπιστο, τη δυνατότητα να κατακεραυνώνει δηλώσεις και επιλογές των κυβερνώντων, καθημερινά.

Αυτό που συμβαίνει βέβαια, με τον ταξικό και ιδεολογικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ, την Αστυνομία, είναι αυτό που περιμέναμε οι παλαιότεροι και αδίκως χαρακτηρίζεται πρωτοφανές.
Ξεκίνησαν δήθεν με την άρνησή τους να έχουν αστυνομική συνοδεία και έγιναν οι υπουργοί με τους περισσότερους αστυνομικούς στην ασφάλειά τους. Προσωπικά, σε πρόσφατη εκδήλωση καταμέτρησα πάνω από 20 συνοδούς για τον κ. Κουρουμπλή, σε άμεση και έμμεση ασφάλεια. Ποιοί; Αυτοί που ήταν κάθετα αντίθετοι με την αστυνομική συνοδεία και αναρωτιόντουσαν γιατί ένας πολιτικός χρειάζεται αστυνομικούς όταν κάνει καλά τη δουλειά του, οι ίδιοι έχουν επικεφαλής και πρωθυπουργό, τον Τσίπρα, που η συνοδεία του και οι υπηρετούντες στην ασφάλεια του σπιτιού του υπερβαίνουν τους 300.

Στη συνέχεια διέλυσαν την ΔΕΛΤΑ, μια εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα αστυνόμευσης του κέντρου, προκειμένου να επιτρέψουν στα "παιδιά" τους στο "Εξαρχιστάν" να κάνουν ανενόχλητα τις βόλτες τους, με τις μολοτόφ τους και να επιτίθενται ανενόχλητοι πότε στο ΑΤ των Εξαρχείων και πότε σε όποιον άλλο στόχο, τους βοηθά να εκτονώσουν την "ενέργειά" τους.

Έπειτα το ενδιαφέρον της κυβέρνησης στράφηκε σε ΥΜΕΤ και ΥΑΤ (κρατάει χρόνια αυτός ο "έρωτας"), που διώκονται συστηματικά και για πολιτικούς λόγους και μόνο, χωρίς να έχει υπάρξει τίποτα επιλήψιμο, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί μέρος του κομματικού τους ακροατηρίου, μιας και οι προεκλογικές δεσμεύσεις αποδείχθηκαν Μπαρουφάκειες.

Και επιστέγασμα, ο βουλευτής και στέλεχος της "αριστεράς", που εμείς στην Αστυνομία γνωρίζαμε αλλά ο ελληνικός λαός αποφάσισε να γνωρίσει και ο ίδιος, υποστήριξε τη γνώμη ενός άλλου αναρχικού (ήμαρτον) πως οι Σακκάς και Σεϊσίδης, οι κατηγορούμενοι και φυγόδικοι για τρομοκρατικές ενέργειες, πρέπει να υποστηριχθούν μέχρι τέλους. Ενώ, λίγες ώρες πριν ο υπουργός Τόσκας, χαρακτήριζε τη σύλληψή τους, επιτυχία της κυβέρνησης και όχι των ανδρών της ΔΙΑΣ Λακωνίας που τους συνέλαβε.

Ειλικρινά δεν έχω καταλήξει ακόμα, αν όλοι αυτοί, είναι ψυχιατρικά διαταραγμένες προσωπικότητες, χωρίς καμιά δυνατότητα θεραπείας, ή απλά, πολιτικοί απατεώνες που στηρίζουν την εκλογή τους και σε αυτή τους τη διαταραχή.

Γνωρίζω όμως πολύ καλά και προσωπικά, πως το 2008 ήταν αυτοί που προστάτευαν στα block τους, τους μπαχαλάκηδες που κατέστρεφαν την Αθήνα, έσπερναν τον φόβο και έστειλαν στα νοσοκομεία χιλιάδες Αστυνομικούς. Είναι οι ίδιοι που σε κάθε ευκαιρία στήριζαν τους τρομοκράτες της 17Ν, και όχι μόνο, ήταν μάρτυρες υπεράσπισης σε όλους όσοι ήταν κατηγορούμενοι για επιθέσεις σε Αστυνομικούς, και είναι και οι ίδιοι που το 2012, εξαιτίας οικονομικών μέτρων δήθεν, προσπάθησαν να αποσταθεροποιήσουν πολιτικοκοινωνικά την χώρα.

Ναι , αυτή είναι η πρώτη κυβέρνηση "αριστεράς", που επιβεβαίωσε πανηγυρικά τον τίτλο του βιβλίου του Τάκη Λαζαρίδη (γιος ενός πραγματικού αγωνιστή), "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ".
Ευτυχώς...

*Ο Χρήστος Κονταρίδης, είναι αντιστράτηγος Αστυνομίας ε.α.,

Πηγή:www.pronews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΞΗΡΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΥΡΙΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

Η Πελασγία από ψηλά