Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Δεν θα μας κάνει πια ό,τι γουστάρει το 15%

 Για όποιον δεν κατάλαβε, αυτό είναι το μήνυμα από τις άδειες.
Αν, λέμε αν, ο ΣΥΡΙΖΑ νιώθει σε αποδρομή, τον συμφέρει να είναι ήπια και δημοκρατική...

Τις προάλλες οι Γιατροί του Κόσμου, που... λίγο έλειψε να κατηγορηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ για όργανο της Διαπλοκής, αποκάλυψαν πως, παρότι έχουν διατεθεί από την Ε.Ε. 400 εκατομμύρια για τους πρόσφυγες και τα παιδάκια τους, η επίσημη πολιτεία δεν είναι σε θέση να τα αξιοποιήσει.

Ετσι παραμένουν στις λάσπες, στο κρύο και τις αρρώστιες, και τώρα θα τρέξουμε σε μια επιχείρηση διπλής ντροπής να τους μασκαρέψουμε για να τους δει καθαρούς ο Ομπάμα. Τα αδιαμφισβήτητα αυτά στοιχεία από μόνα τους καταρρίπτουν τον λαϊκισμό -για ρεκόρ Γκίνες- της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας... έκοψε το γάλα από τα μικρά στους παιδικούς σταθμούς επειδή έβγαλε αντισυνταγματικό τον νόμο για τα κανάλια. Και τώρα τους φταίει η Δικαιοσύνη! Εντάξει, να την καταργήσουμε κι αυτήν!

Του Φίλη τού φταίει η Εκκλησία; Να ξυρίσουμε τους παπάδες. Του Σκουρλέτη τού φταίει η ανάπτυξη; Να εκδοθούν

διεθνή ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για όσους επενδυτές -αν υπάρχουν- σκέφτηκαν έστω για λίγο να ρίξουν χρήμα στην Ελλάδα γιατί έτσι χαλάν την πιάτσα! Δυστυχώς η λογική της κυβέρνησης μέχρι σήμερα είναι άλλο: ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!! Καταρρέει όλη η ελληνική επιχειρηματικότητα (από την οποία βγαίνουν οι φόροι για να τρέφονται οι κρατικοδίαιτοι) και ουδείς ασχολείται! Μας κάνουν κριτική τα κανάλια;
Κλείσε αυτά και άνοιξε άλλα!!! Μας ενοχλούν οι εθνικές παρελάσεις γιατί πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο φασίστας Μεταξάς είπε το «ΟΧΙ» την εποχή που η ελληνική κομμουνιστική Αριστερά εκείνης της περιόδου ήταν... προβληματισμένη λόγω του Συμφώνου Φιλίας Χίτλερ - Στάλιν; Να κόψουμε την Ιστορία από τα σχολεία. Κάνει ο κόσμος τον Σταυρό του καθώς βλέπει τον ασυμβίβαστο Κατρούγκαλο, που θα έδινε και τον 13ο μισθό, να έχει πάει τις συντάξεις στα 400 ευρώ; Ε, για να μην κάνει κανείς τον Σταυρό του, διωγμό στην Εκκλησία.

Είναι προφανές για κάθε νοήμονα ότι δεν τους φταίει ο γιαλός, αλλά ότι στραβά αρμενίζουν. Μάλλον αρμένιζαν, γιατί τώρα μπάζουν νερά και πρέπει να κάτσουν κάπου τη βάρκα πριν πνιγούν. Το ταξίδι Πρώτη φορά μαϊμού Αριστερά τελείωσε. Δεν θα μας κάνει πια Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ένα αφιονισμένο 15%. Γύρισε ο τροχός. Το ξέρουν όλοι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπέστη συντριπτική ήττα στο θέμα των αδειών, τη δεύτερη σε βαθμό πολιτικής καταστροφής (αλλά ευτυχώς όχι με τις ίδιες συνέπειες) μετά την περίοδο Βαρουφάκη, όταν ο ανεκδιήγητος υπουργός τσαμπουκαλευόταν με τον Σόιμπλε, έκανε μαγκιές στο συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών της Ε.Ε., και στο τέλος χρειάστηκαν 17 ώρες και άλλα 70 δισ. πέναλτι, πρόστιμο δηλαδή, για να διασωθούμε - τυπικά.

Για να φτιάξει το image του, κατέστρεψε την Ελλάδα! Σαν να μην έμαθε τίποτα από το διεθνές κάζο, η κυβέρνηση, αφού τα βρήκε μπαστούνια με τους ξένους δανειστές, κατέφυγε στην πιο εύκολη και κλασική λαϊκίστικη τακτική: να τα βάλει με τους ντόπιους μεγαλοκαρχαρίες. Ελα, όμως, που οι αληθινοί μεγαλοκαρχαρίες κούνησαν εγκαίρως τα πτερύγιά τους κι έχουν μεταναστεύσει!

Οχι μόνο οι εφοπλιστές. Ούτε ΜΙΑ σοβαρή ελληνική εταιρεία που γλίτωσε τη χρεοκοπία μετά τα αδικαιολόγητα capital controls έχει μείνει εδώ. Μετέφεραν τις έδρες τους σε κανονικές χώρες για να επιβιώσουν. Αρα τι απομένει; Μέχρις ότου αρχίσει ο ασυμβίβαστος ταξικός πόλεμος με τα Jumbo και Ζαχαριάς, βολικοί πελάτες φάνηκαν οι καναλάρχες που έχουν ακόμη τη λόξα να κάνουν TV στην Ελλάδα... «Τους κλείσαμε στα καμαράκια και τους... τα πήραμε» ήταν η κατακλείδα μιας εξαρχής λάθος πολιτικής. Προσέξτε: και «τους ξεφτιλίσαμε» και «τους τα πήραμε»!!! Τι ΗΘΙΚΟ πλεονέκτημα! Και μετά ήρθε ο ροζ εκβιασμός σε δικαστικό. Αθλιο κατάντημα παρακρατικό. Εως ότου το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε το αυτονόητο. Που σημαίνει σε απλά νομικά πως δεν μπορείς να κάνεις πλέον Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ σε μια χώρα που είναι μέλος της Ε.Ε. και όχι της Λατινικής Αμερικής. Για όσο καιρό είναι. Και τώρα κάθονται και βρίζουν τους δικαστές. Αλλη μια αποκοτιά στο χειρότερο τάιμινγκ.

Οταν είσαι σε αποδρομή, σε βολεύει να είναι κουλ και δημοκρατική. Μην ισχύσει το «μάχαιραν έδωκες…».

Δηλαδή το ζητούμενο είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε πολιτική πανωλεθρία, αν την πάτησε ο Παππάς, ή αν θα πάρει τη ρεβάνς; Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει απολύτως τίποτα, ότι ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, και μάλιστα για τρίτο και μισό ή τέταρτο μνημόνιο.

Ολοι οι δείκτες είναι στο κόκκινο, με μηδέν προοπτική, μαύρη φτώχεια, απελπιστική καταστροφή, συντάξεις-σφαγή, όλα -σπίτια, επιχειρήσεις- «στο σφυρί» για τον ξένο δυνάστη-κατακτητή, κι εσύ με την TV χτενίζεσαι! ΕΝΑ μόνο σωστό θέμα έχει βάλει ο Τσίπρας, αυτό του ΧΡΕΟΥΣ, αλλά αντί να συσπειρώσει όλο τον κόσμο σ’ αυτό, διασπά την όποια πιθανή ενότητα με χίλια δυο κουλά.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, λοιπόν, τα προβλήματα του τόπου μετά την άσκοπη περιπέτεια με τα κανάλια κι όλα τα φανταχτερά. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ και τον Δονκιχοτισμό με τους ανύπαρκτους ανεμόμυλους και καταλάβετε καλά μες στα χαμένα αριστερά μυαλά σας μετά το δεξιό κοινοτικό εγκεφαλικό που έχετε υποστεί ότι ο τόπος θα πάει μπροστά μόνο αν γίνει καμιά ΔΟΥΛΕΙΑ. Μην κυνηγάτε φαντάσματα και μάγισσες.

Χάσατε από την Ε.Ε., χάσατε από την Εκκλησία, χάσατε από τους καναλάρχες, μην αρχίσουμε τώρα και τη μητέρα των μαχών με τα Jumbo!!! Διότι, αν το ψάξεις, μόνο αυτό έχει απομείνει όρθιο επιχειρηματικά. Αρα τι; Να απαγορέψουμε τα χριστουγεννιάτικα παιχνιδάκια στα... πλούσια παιδάκια και να τα κάνουμε γαλατάκια! Κοντά έπεσαν πάντως. Στα γιαούρτια. 

ΥΓ.: Και να λένε πάλι καλά, γιατί αν τα ντόπια και ξένα κοράκια μύρισαν ήδη πτώμα, σίγουρα θα θέλουν αίμα.

Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά