Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Η δρακογενιά έχει συνέχεια

Ήταν σαν βρεγμένη γάτα και μάλιστα με την ουρά στα σκέλια ο Νίκος Παππάς στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου κλήθηκε. Και ήταν τόση η ταραχή του που δεν άντεξε να τον βλέπει έτσι (να μην απαντά ή να απαντά άλλα αντί άλλων) η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου και συχνά διέκοπτε για να τον στηρίξει. Το ίδιο έκανε και η Αννέτα Καββαδία, η οποία μάλιστα, όπως παρατήρησε και ο Μάκης Βορίδης, δεν του έκανε ερωτήσεις, αλλά του πήρε μια φιλική συνέντευξη (σαν αυτές που δημοσιεύονται σε περιοδικά lifestyle). Ενώ στην αρχή προσπάθησε να γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού, φάνηκε μπροστά στους Ευ. Βενιζέλο και Μάκη Βορίδη να τα χάνει. Σε κάποια στιγμή, όταν
γινόταν αναφορά για έναν νόμο του 1989, πήγε να μιμηθεί το χιούμορ του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι τότε ήταν μόλις 13 ετών. «Ναι, αλλά η δρακογενιά έχει συνέχεια» του πέταξε ο κ. Βενιζέλος και σιώπησε. Αμ, το άλλο, όταν είπε ότι έδωσε εντολή στα παιδιά του να απομακρυνθούν τούτες τις ημέρες από την τηλεόραση, με τον κ. Βενιζέλο πάλι να του λέει: «Τα δικά μας παιδιά τα σκέφτηκες;» Και τι να έκανε ο (πολύς) Νίκος Παππάς; Προσέφυγε στην προσφιλή του μέθοδο της διαπλοκής, της διαφθοράς και της λάσπης. Τι ήθελε να πει ότι δέχεται λάσπη; Ο κ. Βενιζέλος ετοιμόλογος του είπε: «Τολμάς εσύ να ομιλείς περί λάσπης; Ένας εργολάβος της λάσπης; Που έχεις δολοφονήσει τον τρόπο σκέψης των Ελλήνων;». Ούτε η Τασία ούτε η Αννέτα μπόρεσαν εδώ να τον σώσουν.
ΒΗΜΑτοδότης

2 σχόλια:

  1. Πού να φανταζόταν ο αρχιερέας της προπαγάνδας του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας, Φον Γκέμπελς, ότι η κληρονομιά του θα γινόταν η πιο διαδεδομένη μόδα στην Ελλάδα των μνημονίων, και το όνομά του θα υπερκάλυπτε ή και θα συμπύκνωνε όλο τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας που αναφέρεται σε κάτι αναληθές, ψεύτικο, κατασκευασμένο, συκοφαντικό, παραπλανητικό, δόλιο, ανέντιμο, ανειλικρινές.....
    Μα καλα δεν υπαρχει και κατι σωστο που να κανει η σημερινη κυβερνηση , την οποια οσο και να κανουμε ψηφισαν ολως δημοκρατικα η πλειονοτητα των συμπολιτων μας? Μα ολα στραβα κι αναποδα τα κανει? Κι αν βγει ο Κουλης θα κοψει λεπτα και θα τα μοιρασει στο κοσμακι κι ολα θα ειναι μετα μελι γαλα? Μα το παιδι ειναι ανικανο, δεν κανει!! Πως να το πουμε , με το ζορη δηλαδη η προπαγανδα του γκαιμπελισμου να μας τον φερει σαν τον σωτηρα της Ελλαδος, δησφημιζοντας και υποβιβαζοντας ολα τα μελη της σημερινης κυβερνησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ
    ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ
    ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά