Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους συνταξιούχους στο Μαξίμου

Η αστυνομία δεν άφησε αντιπροσωπεία των συνταξιούχων να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων 

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, μία ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου. Σήμερα από νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κοτζιά με στόχο αντιπροσωπεία τους να φτάσει στο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό για τις ψεύτικες υποσχέσεις και το τσεκούρι στις συντάξεις τους.
Αυτό όμως δεν το κατόρθωσαν ποτέ καθώς οι κλούβες των ΜΑΤ «προστάτευσαν» την Ηρώδου Αττικού και τους έκοψαν το δρόμο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αγανάκτηση των συνταξιούχων. Αμέσως ξέσπασαν επεισόδια: Οι συνταξιούχοι επιχείρησαν να

περάσουν προσπαθώντας ταυτόχρονα να ρίξουν, ωθώντας, τη μία κλούβα η οποία ήταν παρατεταγμένη και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών κατά των ηλικιωμένων διαδηλωτών. Ανάμεσα στους διαδηλωτές που ήταν στα επεισόδια ήταν και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης. Μετά την ένταση ανακοινώθηκε ότι η αντιπροσωπεία τους μπορεί τελικά να περάσει προς το Μαξίμου, αλλά οι συνταξιούχοι λένε πως θα το κάνουν μόνο αν δουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΡΙΖΟ-καραγκιοζιλίκια: Δήθεν ο Τσίπρας επέπληξε τον Τόσκα για τα χημικά στους συνταξιούχους
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    Στα τσακίδια ρε άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά