Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Γιατί λεφτά υπάρχουν : Τα δικά σου

 

Έρχονται και νέες προσλήψεις υπαλλήλων σε καθαριότητα, σίτιση, εστίαση και φύλαξη!


Ορδές διορισμών ημετέρων ή όντως μείωση κόστους; Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση σχεδιάζει, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορο Βερναρδάκη, να επεκτείνει την δυνατότητα σύναψης ατομικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου έναντι εταιριών για καθαριότητα, σίτιση, εστίαση και φύλαξη και στους ΟΤΑ και άλλους φορείς, μετά το δημόσιο και τα νομικά πρόσωπα που εποπτεύει.

Ο ίδιος,  μάλιστα, σε μια προσπάθεια να
υπερασπιστεί την εν λόγω κίνηση υποστήριξε ότι σε 5 νοσοκομεία που έχει εφαρμοστεί το μέτρο εξοικονομούνται ήδη 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων σε «εργολαβικές εταιρίες».Αυτή, βέβαια, είναι η μια ανάγνωση. Η δεύτερη εκφράστηκε στην Ολομέλεια από τον βουλευτή του Ποταμιού, Κωνσταντίνο Μπαργιώτα. Συγκεκριμένα, είπε ότι πρόκειται για «ένα απαράδεκτο ρουσφέτι που θυμίζει «Δεληγιαννισμό» και υπογράμμισε ότι με αυτό τον τρόπο χιλιάδες συμβασιούχοι θα είναι «όμηροι» των υπουργείων, παρακαλώντας για την παράταση των συμβάσεών τους.΄

liberal

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ.Συντακτα του αρθρου liberal. Η αληθεια ειναι θεμα ταξης,δικαιοσυνης και Δημοκρατιας αν την πιστευεις. Το λεφτα υπαρχουν του ΓΑΠ ειναι εδω και μπορεισ να διαβασεις αν θελεις. Υπαρχει και σε βιντεακι και μπορες να το ακουσης.

https://epikairo.gr/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-1606fd068f35

Ελεος πια με αυτη την καραμελλα της παραπληροφορησης. Ολα τα κακα της Ελλαδας και ολους θα τα ξεπλυνετε με την καλπικη/κακοβουλα μεταποιημενη φραση "Λεφτα Υπαρχουν"

Η Πελασγία από ψηλά