Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Είδε την καταιγίδα (εθνική τραγωδία-ειδικά δικαστήρια) και έφυγε νωρίς;

-Εάν η Γερμανία δώσει εκ νέου 1 ευρώ στην Ελλάδα θα πέσει η γερμανική κυβέρνηση…
Αυτή είναι η γραμμή Σόιμπλε όπως την μεταφέρουν σε Έλληνες δημοσιογράφους συνεργάτες του Γερμανού υπ. Οικονομικών. Ο Σόιμπλε υπενθυμίζει πως ως το 2021 η Ελλάδα πληρώνει ελάχιστα για το χρέος και θεωρεί την απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης ένα πρόσχημα του Αλέξη Τσίπρα να ανεβάσει την ένταση με τους εταίρους κι αν χρειαστεί να βρει ένα άλλοθι για να προσφύγει σε εθνικές εκλογές.
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του 
 “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” 
η γερμανική πλευρά διαρρέει σε συγκεκριμένους κύκλους στην 
Ελλάδα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος των Βαρουφάκη-Τσίπρα
 για το πρώτο 6μηνο της διαπραγμάτευσης που
κατέληξε
 περιπετειωδώς στο 3ο Μνημόνιο. Στην Αθήνα ανάμεσα στους
 αποδέκτες των συγκεκριμένων στοιχείων βρίσκονται και
 κορυφαία νομικά γραφεία τα οποία υποστηρίζουν ότι ο
 Αλέξης Τσίπρας θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε η
 κυβέρνησή του να παραμείνει στην εξουσία ως το 
Φθινόπωρο του 2017. Τότε-σύμφωνα με τους
 ίδιους-εξαντλείται το χρονικό διάστημα που ορίζει ο 
Νόμος ώστε να οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη 
όσοι, σύμφωνα με το επιτελείο του 
Κυριάκου Μητσοτάκη, φόρτωσαν άλλα 100 δις ευρώ 
στους Έλληνες πολίτες αλλά και εκείνοι που σχεδίαζαν
 το Πραξικόπημα της Δραχμής.
tsipras-baroufakis
Στο μεταξύ αμηχανία προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου η απόφαση της Γιάννας  και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου να εγκαταλείψουν την Ελλάδα σε μία κομβική στιγμή για την επιβίωση της κυβέρνησης Τσίπρα-αυτό το διάστημα τα παίζει όλα για όλα-κι ενώ υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στον Λευκό Οίκο η σύζυγος του Μπιλ Κλίντον με τον οποίο η οικογένεια Αγγελοπούλου συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια.
Η αποχώρηση της οικογένειας Αγγελοπούλου μεταφράστηκε σαν προμήνυμα δυσάρεστων εξελίξεων για την χώρα ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν τις προσβάσεις του Θεόδωρου Αγγελόπουλου τόσο στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης όσο και σε ένα κομμάτι της τουρκικής ελίτ. Οι Αγγελόπουλοι δεν εγκατέλειψαν την Ελλάδα μόνο εξαιτίας των επιθέσεων που δέχθηκαν από συγκεκριμένα κέντρα αλλά επειδή εκτιμούν πως έρχονται ιστορικών διαστάσεων δεινά και εθνικές τραγωδίες. Έχοντας μάλιστα η Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίξει ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα ήθελε κάποια στιγμή να βρεθεί και η ίδια στο μάτι του κυκλώνα γι΄αυτή την στήριξε που παρείχε στην κυβέρνηση.
Ian Ford-http://kourdistoportocali.com/
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφέστατα ότι ο σύριζα καταρρέει μέσα στη γενική χλεύη και τις λοιδορίες Ο τσίπρας είναι ήδη ένα πολιτικό πτώμα σε φάση αποσύνθεσης, (και συνεπακόλουθης αφόρητης δυσοσμίας). Προφανώς, η σπείρα αυτή θα υποστεί συντριβή στις αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές και φυσικά θα χάσει την εξουσία.

Η Πελασγία από ψηλά