Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Θα μας τρελάνουν! Ο Χουλιαράκης ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Τα έχουμε δει όλα και κάθε φορά δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα το οποίο υπογράφει για την Καθημερινή η γνωστή αρθρογράφος Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο τεχνοκράτης του Υπουργείου Οικονομικών και έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε σε αμερικάνικα fund, πως στο δημοψήφισμα που έγινε πέρυσι ψήφισε ΝΑΙ
Θυμίζουμε πως η κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκείνο το διxαστικό δημοψήφισμα ήταν για ένα «περήφανο» ΌΧΙ  και εκείνος επέλεξε να διαφοροποιηθεί και να ψηφίσει το «δουλικό,» για τα στελέχη του κόμματος, ΝΑΙ.
Ειδικότερα η κ. Πελώνη γράφει πως:
Εκπρόσωποι αμερικανικού fund βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν με τον Γιώργο Χουλιαράκη. Πληροφορούμαι ότι με το «καλημέρα» σας ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών τους είπε κάτι του τύπου «για να ξέρετε, εγώ ψήφισα ναι στο δημοψήφισμα». Εξηγείται για να μην παρεξηγείται, παρόλο που υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το ίδιο έκαναν και άλλοι κυβερνητικοί. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Αμπρόουζ Μπιρς που είχε πει ότι το δημοψήφισμα είναι λαϊκές εκλογές για να διαπιστωθεί τι θέλει η κυβέρνηση.
xouliarakis-dimopsifismaΔηλαδή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, συναντήθηκε με υποψηφίους επενδυτές και τους είπε από την αρχή της συζήτησης, με το καλημέρα δηλαδή, πως ψήφισε ΝΑΙ, προκειμένου να κερδίσει την εύνοια τους και να τους καθησυχάσει, γιατί με το ΌΧΙ μάλλον… θα έφευγαν.
Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Χουλιαράκης μας εκπλήσσει.
Πρόσφατα μέσα στο κοινοβούλιο υπερασπίστηκε την περίοδο Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ. Υπερασπίστηκε δηλαδή το έργο της συγκεκριμένης υπηρεσίας επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και ενώ όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγει στα κάγκελα και ζητούσε νέα εξεταστική, κάτι που τελικά κατέπεσε μέσα σε λίγες ημέρες κι ας είχε η διαφορετική άποψη η κ. Γεροβασίλη…
ΠΗΓΗ: thepaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά