Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Κυριάκος σε Τσίπρα: Προκυρήξτε τώρα αν τολμάτε εκλογές

«Οσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο θα μεγαλώνουν οι αθλιότητες σας» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διαπίστωσε « δεν αξίζει στη χώρα μας να είστε πρωθυπουργός της».
«Η δική σας αποτυχία δεν μπορεί να γίνει αποτυχία της χώρας» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 «Ολοι οι πολίτες γνωρίζουν πως το συντομότερο ανέκδοτο είναι το ηθικό πλεονέκτημα» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας ήταν «σάρξ εκ της σαρκός του μιντιακού κατεστημένου που δολοφονούσε χαρακτήρες».
Πιάνοντας το νήμα από τις αναφορές του πρωθυπουργού στα ονόματα των εκδοτών και των καναλαρχών σημείωσε « Με τον κ. Ψυχάρη εσείς δεν συναντηθήκατε παρέα με μια γάτα;...Ο κ. Λαζόπουλος σε ποιο κανάλι εργάζεται; Γιατί ξαφνικά σας έγινε δυσάρεστος ο κ. Κοντομηνάς;».
 Χρέωσε στον κ. Τσίπρα ότι
έγινε ο «θετός πατέρας των ορφανών του Τσοχατζόπουλου».

«Στα λόγια κατηγορείτε το σύστημα, στα κρυφά κάνατε συναλλαγές»

Ο πρόεδρος της ΝΔ εγκάλεσε τον κ. Τσίπρα ότι επί των δικών του ημερών κινδυνεύουν να παραγραφούν αδικήματα αλλοδαπών κατηγορουμένων.
« Γιατί δεν καταργείτε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens αφού δεν τον εφαρμόζετε;Αν δεν σας αρέσει γιατί δεν τον αλλάζετε;» ρώτησε τον πρωθυπουργό.
Και διαπίστωσε «στα λόγια κατηγορούσατε το σύστημα και κάνατε κρυφές συναλλαγές μαζί του».
Για το διαγωνισμό των αδειών και των καναλιών ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι είναι «πρότυπο διαπλοκής».
Ανέφερε ότι στην πρώτη τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του είχε προτείνει να επαναφέρει τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ αλλά εκείνος προχώρησε στο «αυθαίρετο σχέδιο του».
«Φτιάξατε ένα τεχνητό ολιγοπώλιο» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και έθεσε μια σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν όπως είπε είτε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα είτε από τον αρμόδιο υπουργό Ν. Παππά             
«Ο υπουργός έκανε τα πάντα να υπερασπιστεί τον κ.Καλογρίτσα. Μέχρι τον μεσίτη Ιθάκης έκανε για να αποτιμήσει τα βοσκοτόπια» είπε ζητώντας εξηγήσεις και για την τριγωνική σχέση Σπίρτζη- Καλογρίτσα- Τράπεζα Αττικής.
Η ΝΔ θα υψώσει ανάχωμα δημοκρατίας στα αυταρχικά σας σχέδια
Κάνω έκκληση η παραφωνία να διορθωθεί. Το δικαστήριο πρέπει να επιλύσει το ζήτημα της συνταγματικότητας. Το καθήκον των δικαστών δεν είναι να πιάνουν τον σφυγμό της κοινωνίας, αλλά να εφαρμόζουν το νόμο. Ο σφυγμός της κοινωνίας δεν μπορεί να είναι κριτήριο για τη λήψη δικαστικής απόφασης. Η ΝΔ θα υψώσει ανάχωμα δημοκρατίας στα αυταρχικά σας σχέδια. 

Ο νόμος Παππά έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών

O νόμος Παππά έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών. Η ΝΔ θα την ακυρώσει και στην πράξη όταν εκλεγεί. Σε καμία Πολιτεία ευνομούμενη δεν ακυρώνεται συνεδρίαση του Δικαστηρίου (σσ. αναφερλόμενος στη συνεδρίαση του ΣτΕ). Το ανώτατο δικαστήριο δεν επηρεάζεται από τη περιρρέουσα συγκυρία. 
     
Πολύ φοβάμαι ότι όσο τα κοινωνικά και πολιτικά δεδομένα αλλάζουν τόσο πιο νοσηρή θα γίνεται η αντίληψή σας περί εξουσίας και θεσμών. Η κυβέρνηση που θα έδινε τη 13η σύνταξη, κόβει το ΕΚΑΣ και ψεκάζει με χημικά τους συνταξιούχους. Η κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, αυξάνει οριζόντια τους φόρους. Και η κυβέρνηση που διαδήλωνε κατά των ιδιωτικοποιήσεων εκχώρησε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο. Ποτέ στη μεταπολίτευση δεν υπήρξε τόσο προφανής δυσαρμονία μεταξύ κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και λαϊκής βούλησης. 

 Έχετε και εσείς τις δικές σας λίστες

Έχετε και εσείς τις δικές σας λίστες. Τον τρόπο που καλύψατε το ποθεν έσχες Σταθάκη και Φλαμπουράρη. Τις προμήθειες Κατρούγκαλου. Την απαξίωση της διαύγειας. Την παρέμβαση στις ανεξάρτητες αρχές, τη σκανδαλώδη μείωση προστίμου για φοροδιαφυγή, την συγκάλυψη παρενόχλησης από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας. Μέχρι και αυτό δρομολογήσατε κ. Τσίπρα. Τους αμέτρητους διορισμούς συγγενών και φίλων. 
Εγώ δεν πήρα δαχτυλίδι όπως οκ. Τσίπρας εγώ εκλέχτηκα .
   http://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά