Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Δημοσκόπηση-πανωλεθρία για τον ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά

H NΔ η οποία βρίσκεται μόλις στο 24% προηγείται με 15 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση-πανωλεθρία για τον ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο λιμάνι της χώρας, έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα ολοκαυτώματος που περίμενε τους εκλεκτούς της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των τοπικών οργανώσεων Πειραιά και Ηρακλείου, για την ανάδειξη των συνέδρων του κόμματος (το Συνέδριο στις 13 Οκτωβρίου).
Είναι χαρακτηριστικό-μεταδίδει ο ΣΚΑΙ- ότι στον Πειραιά ψήφισαν μόλις 61 μέλη τα οποία «έριξαν μαύρο» σε δύο από τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (η Ελένη Σταματάκη πήρε 6 ψήφους και ο Κώστας Δουζίνας 3) ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας παλαιότερα υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά εξελέγη έκτος με 12 ψήφους ενώ υπήρχε τρισταυρία…

 Παράλληλα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέλεξαν τον πανεπιστημιακό Μιχάλη Σπουρδαλάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε επικεφαλής της Επιτροπή για τη Συνταγματική αναθεώρηση από τον πρωθυπουργό, καθώς έλαβε μόλις 8 ψήφους.
Όμως τα αποτελέσματα για τις προσυνεδριακές διαδικασίες δεν ήταν άσχημα μόνο στον Πειραιά, αλλά και στο Ηράκλειο! Οι δύο από τους 3 βουλευτές δεν έβαλαν καν υποψηφιότητα, ενώ ο Σωκράτης Βαρδάκης δεν εξελέγη καν…
Επιστρέφουμε στον Πειραιά όπου τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης η οποία έγινε για λογαριασμό ισχυρού παράγοντα είναι καταστροφικά για την κυβέρνηση.
H NΔ η οποία βρίσκεται μόλις στο 24% προηγείται με 15 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δίνει μάχη στήθος με στήθος με την Χρυσή Αυγή.
ΝΔ 24%
ΣΥΡΙΖΑ 9%
Χρυσή Αυγή 8%
ΚΚΕ 6,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 5,5%
ΑΝΕΛ 3%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3%
ΠΟΤΑΜΙ 2,8%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,5%
ΛΑΕ 2%
 http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά