Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Δημοσκόπηση σοκ στα χέρια του Τσίπρα – Ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο;

Μία δημοσκόπηση που είχε παραγγελθεί από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν δημοσιοποιήθηκε έφτασε πρόσφατα στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα Parapolitika.gr.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σφυγμομέτρηση ήταν πραγματικό σοκ, γιατί περιέγραφε ένα σκηνικό κατάρρευσης πολύ πιο ζοφερό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο προσωπικά ακόμη και από την πιο αρνητική δημοσκόπηση που έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Στο Μέγαρο Μαξίμου, το κλίμα βάρυνε πολύ, γιατί φαίνεται πως κάποιοι είχαν πραγματικά πιστέψει ότι
το χειρότερο που τους συμβαίνει είναι η «αποσυσπείρωση» και ότι με λίγη προσπάθεια και τη βοήθεια των ξένων θα μπορέσουν να γυρίσουν το παιχνίδι.
Ομως, τα νούμερα της μέτρησης που παρήγγειλαν μόνοι τους, για δική τους χρήση (επομένως δεν μπορούν να την αποκηρύξουν ως προπαγανδιστική), ήταν απελπιστικά άσχημα. 
Από εκεί και πέρα, μπορεί κανείς να κάνει διάφορες εικασίες.
Όπως ότι ο πρωθυπουργός μίλησε για δύσκολο τρίμηνο και συνέδεσε το κλείσιμο της αξιολόγησης με τις αποφάσεις για το χρέος, έχοντας κατά νου τη δυνατότητα μιας ηρωικής εξόδου ή ότι πήρε βαθιά ανάσα και σκέφτηκε πως το μόνο που δεν μπορεί να κάνει με τέτοια νούμερα είναι εκλογές.
 http://www.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά