Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

17 Νοέμβρη με τον Καμμένο της… Αριστεράς και της Προόδου!

Με τα σπάνια ψήγματα ειλικρινείας που μπορεί να διαθέτει κάποιος φίλα προσκείμενος στους απίθανους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, δεν μπορεί να μην θύμωσε σήμερα, επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, βλέποντας τον «ριζοσπάστη» πρωθυπουργό να καταγγέλλει την «ακροδεξιά περιχαράκωση» και τον «παγκόσμιο λαϊκισμό».
Πρόκειται για τον ίδιο, που ηγείται του κόμματος της «ριζοσπαστικής Αριστεράς» και συγκυβερνά με τον ακροδεξιό Καμμένο, το κόμμα του οποίου είναι ενάντια σε κάθε δημοκρατική, προοδευτική και Ευρωπαϊκή πολιτική ιδέα και αξία.
Είναι ο κ. Τσίπρας, που έχει στο πλευρό του τον αυταρχικό και αλαζόνα κ. Παππά, τον τραμπούκο κ. Πολάκη και δεκάδες συνειδητούς ψεύτες τύπου Κατρούγκαλου, οι οποίοι έκαναν καριέρα φωνάζοντας «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!» σε
πάμπολες πορείες μνήμης της επετείου του Πολυτεχνείου, οι οποίοι λοιδορούσαν ως ιεροεξεταστές τους πάντες και τα πάντα, ενώ θεωρούσαν προδότη και πουλημένο ακόμα κι όποιον έβλεπε αμερικανικές ταινίες ή έπινε κόκα – κόλα… Είναι οι «επαναστάτες» Σκουρλέτηδες και Δραγασάκηδες, οι οποίοι στο όνομα της «ηθικής ανωτερότητας της Αριστεράς», ταπείνωσαν την ίδια την Αριστερά και όσους αγωνίσθηκαν ή θυσίασαν τις ζωές τους και τις ζωές των οικογενειών τους για δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, ελευθεροτυπία και… πολλά άλλα.
Είναι οι ίδιοι που για χάρη της εξουσίας δέχονται μία κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, που στηρίζει το ύφος και το ήθος της σε μια πολιτική ακροδεξιών στροφών και αποκλίσεων με θεωρητικές επιδόσεις περί ψεκασμών και άλλων… ουρανίων σωμάτων. Που αγκαλιάζονται και χειροκροτούν τον «σύντροφο» Καμμένο και τους «συντρόφους» των ΑΝΕΛ, Ζουράρη, Κουικ κλπ.
Σήμερα λοιπόν, μέρα που είναι, 17 Νοεμβρίου, είναι μια ευκαιρία να ειπωθεί πόσο φτηνά αποδείχθηκαν τελικά τα μεγάλα τους λόγια. Για την ακρίβεια, ανέρχονται στο κόστος μιας γραβάτας…  Αυτή ήταν η μοναδική αντίσταση των «ριζοσπαστών» του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Κατήργησαν τις γραβάτες αλλά έδωσαν την χώρα δώρο στον Καμμένο, τους λαϊκιστές και τους οπισθοδρομικούς ρασοφόρους.
Αλ. Χατζή- http://thecaller.gr

1 σχόλιο:

  1. Όταν έχεις κάνει απίστευτες ιδεολογικές ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΕΣ(κυβερνηση με το σουργελο τον Καμμενο) και η επανάσταση σου είναι μόνο η γραβάτα, είσαι γελοίος.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά