Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

«Τα σπάσανε» Αλέξης και Λάκης; «Δηλητήριο» Λαζόπουλου για ΣΥΡΙΖΑ- Τι θα ψηφίσει!

Αλέξη το "ανεμοδούρι" Λαζόπουλος  δείχνει το τι πρόκειται να σου συμβεί.
«Λάβρος» ήταν ο γνωστός παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γενικότερα των πολιτικών και των κομμάτων, όταν κλήθηκε να αναφερθεί στην πολιτική κατάσταση της χώρας.
Κάνοντας μεγάλη «κωλοτούμπα» ο Λάκης περιέγραψε το ΣΥΡΙΖΑ ως «ένα κόμμα που εφαρμόζει δεξιές πολιτικές», ενώ υπονόησε ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει το συγκεκριμένο κόμμα.
Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1 με τον Γ. Παπαδάκη, τόνισε πως
«ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα με δεξιά πολιτική, αφού εφαρμόζει μνημόνιο», επισημαίνοντας μάλιστα πως «από τότε που ξεκίνησε η κρίση ακούω ότι έρχεται η ανάπτυξη».
Σε όσους τον κατηγορούν ότι κάνει προπαγάνδα, ο Λαζόπουλος τόνισε: «Η προπαγάνδα μπορεί να γίνει μόνο από δημοσιογράφο. Η προπαγάνδα απαιτεί εξόντωση. Προπαγάνδα είναι να διαστρεβλώνεις μια είδηση, όχι να έχεις άλλη άποψη».
«Αν ένα κόμμα το ψηφίσεις και δεν κάνει αυτά που είπε δεν το ψηφίζεις», ανέφερε ο παρουσιαστής, στο ερώτημα του Γ. Παπαδάκη αν θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο ο Παπαδάκης επέμεινε: «Άρα δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ» και ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ψηφίζω ποτέ συντηρητικές παρατάξεις».
Ερωτηθείς για την ομιλία του Νίκου Φίλη, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Παιδείας, ο Λαζόπουλος είπε: «Είμαι με το μέρος του Φίλη. Δεν γίνεται η εκκλησία να ανακατεύεται με την πολιτική». «Πρέπει να διαχωριστεί η σχέση εκκλησίας κράτους», ξεκαθάρισε.
Αναφορικά με το αν έφυγε από το κανάλι της Κάντζας, είπε: «Είμαι στον ALPHA, αν φύγω θα το μάθετε». Ερωτηθείς για τα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στην ΕΡΤ, απάντησε: «Δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ… είναι σχεδιασμός κομμάτων που βγάζουν μία φήμη μόνη τους… Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά από το δημόσιο».
 http://thecaller.gr

2 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι έφυγε μετα τον ανασχηματισμό, αφου βέβαια ολοκλήρωσε το έργο του με το αζημείωτο βέβαια. Εμείς ας τρέξουμε να βρούμε λεφτά για την επόμενη δόση του ΕΝΦΙΑ-ΕΦΟΡΙΑΣ-ΦΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά