Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Προπαγάνδα έκανε ο Λαζόπουλος και κυβερνητική προπαγάνδα θα κάνει!

Κάνεις προπαγάνδα μέσα από το «Τσαντίρι;» ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης τον Λάκη Λαζόπουλο κι εκείνος του απάντησε: «Όχι βέβαια, προπαγάνδα είναι να διαστρεβλώνεις μια είδηση, όχι να έχεις άλλη άποψη».
Καταρχήν, προπαγάνδα είναι, η συστηματική προσπάθεια διάδοσης ιδεών και θεωριών με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης. Έπειτα, «άλλη άποψη» δεν είναι «κατηγορώ και διασύρω όποιους ή ό, τι είναι απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Λάκης Λαζόπουλος από την αρχή της κρίσης καμώνεται την αντισυστημική φωνή, που «τα ρίχνει» στους κακούς που πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας: Στην Ευρώπη, την τρόικα, τον Σόιμπλε, την Μέρκελ, την Λαγκάρντ, τον Παπανδρέου ( όπως παλαιότερα στον Σημίτη, αλλά όχι στον Καραμανλή), τους εκσυγχρονιστές, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, την Φώφη, τον Θοδωράκη, τη Ντόρα, τον Κυριάκο, σε όσους δεν βδελύσσονταν τα Μνημόνια 1 και 2 ( για το τρίτο του Τσίπρα κιχ δεν έβγαλε σε εκπομπή)…
Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , «τα χωσε» και στο ΚΚΕ και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου γιατί αντιπολιτεύονται τον Αλέξη!
Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει στις εκπομπές του για λογαριασμό των καλών: δίκιο έχουν όλοι όσοι διαδηλώνουν, όλοι όσοι διαμαρτύρονται, οι κοινωνικές ομάδες που αντιστέκονται σε όποια μεταρρύθμιση, ακόμα και σε αυτές που η Ελλάδα σέρνεται εκ των πραγμάτων για να αποφύγει την χρεοκοπία. Προωθεί ως πρότυπες μορφές αγώνα για τη νέα γενιά τις καταλήψεις σε σχολεία και Πανεπιστήμια, τους κλειστούς δρόμους και τα κινήματα τύπου «δεν πληρώνω».
Έχουν δεν έχουν δίκιο όλοι αυτοί, ούτε που τον νοιάζει τον Λαζόπουλο. Το µόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να παριστάνει την αντισυστημική φωνή, τη φωνή του πικραµένου κι εξοργισμένου λαού. Η δηµοκρατία που προωθεί, είναι µια δηµοκρατία της συγκίνησης που καμία σχέση δεν έχει με την λογική. Ακκίζεται, κλαψουρίζει, τίγκα στις ευκολίες και τα κλισέ. Στην πραγµατικότητα είναι ο πνευµατικός ηγέτης του µόνου συστήµατος στο οποίο µπορεί να απευθυνθεί: Του ίδιου που εκπροσωπεί ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος λέει ότι δεν κάνει προπαγάνδα , λέει , απλά ψέματα. Απορώ γιατί …. Στην κρατική τηλεόραση δεν μετακομίζει η εκπομπή του; Είναι κανείς που αμφισβητεί πως κρατική τηλεόραση = κυβερνητική προπαγάνδα; Δε νομίζω!
ΥΓ: Για την ιστορία, την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε επιλέξει ο Λάκης Λαζόπουλος το ’14 για να … «αποκαλύψει» μαζί με τον Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ ότι ,«σκοτεινοί» κύκλοι, δωροδοκούσαν με εκατομμύρια ευρώ βουλευτές για να ψηφίσουν Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν , όπως αποδείχθηκε, μια «ευγενική χορηγία» στον ΣΥΡΙΖΑ … τότε που για να προκαλέσει εκλογές τρομοκρατούσε πολιτικούς και κόμματα με την απειλή της ρετσινιάς του «βρώμικου χρηματισμού» !
Αλίκη Χατζή- http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά