Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Πόσο Καμμένος είσαι…

«Θα αποδειχθεί σε δικογραφίες που θα ανοιχτούν τις επόμενες ημέρες, ποιοι και γιατί προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές, προκειμένου μέσω της αποστασίας να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ», είπε ο Καμμένος ενώπιον των Παππά, Σπίρτζη (δεν γνωρίζω αν χειροκρότησαν την συγκεκριμένη αναφορά) στο Συνέδριο του κόμματος του.

Το θέμα μυρίζει έντονα Χαϊκάλη, Λαζόπουλο, Ξουλίδου κλπ το 2014,τότε που ο αγαπημένος συνεργάτης του Τσίπρα έψαχνε την ψήφο του στις δημοσκοπήσεις. Όπως και τώρα δηλαδή. Είναι αποτρόπαιο, πολιτικά απεχθές και αναδεικνύει κατά δραματικό τρόπο την ποιότητα των πρωθυπουργικών συμβούλων. Πόσες ανόητες και
νοσηρές άραγε αποφάσεις της κυβέρνησης και του Τσίπρα έφεραν την υπογραφή αυτού του ανθρώπου;
Ακόμα κι αν υποθέσουμε – που δεν το κάνουμε – ότι διέθετε κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες, η τρομακτική έλλειψη πολιτικού ήθους τις ακυρώνει εν τη γενέσει τους. Αναρωτιέται εύλογα ο κάθε πολίτης τι σόι ασημαντότητες καθορίζουν την τύχη της χώρας, αλλά και τις τύχες των πολιτών. Τι σόι ελαχιστότατοι κρύβονται πίσω από τον πρωθυπουργό της χώρας…
Αν είναι αυτής της ποιότητας οι φίλοι και οι στενοί συνεργάτες του κυρίου Τσίπρα, υποθέτει κάποιος εύλογα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για τη χώρα, τον όποιο πολιτικό πολιτισμό μας, την εθνική μας σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.
 Γράφει η Αλίκη Χατζή-http://thecaller.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεέ μου τι αθλιοτητα, πόσο χαμηλά θα φτάσει η πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά