Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο! Η Ελλάδα βουλιάζει και αυτοί τσακώνονται για το πιάνο του Ζουράρι στο υπουργείο

«Γραφείο χωρίς τουαλέτα δίνουν στον Κώστα Ζουράρι στο υπουργείο Παιδείας. Και να ήταν μόνο αυτό; Στους διαδρόμους του υπουργείου Παιδείας ψιθυρίζεται ότι στον χώρο αυτό δεν χωρά ούτε και το πιάνο που επιθυμεί να έχει στον χώρο ο νέος υφυπουργός».
Αυτό αναφέρει η Καθημερινή, με το άρθρο να συνεχίζει:
«Συγκεκριμένα, αναστάτωση μεταξύ των υπαλλήλων επικρατεί στον 3ο όροφο του υπουργείου Παιδείας λόγω των μετακομίσεων στα υπουργικά γραφεία. Ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου πήρε εύλογα το γραφείο που είχε ο Νίκος Φίλης. «Ηθελε τη θέση τόσο πολύ, ήδη από τις εκλογές του περυσινού Σεπτεμβρίου» λέει πανεπιστημιακός, παροικών τη συριζαίικη Ιερουσαλήμ.
Μάχη όμως έγινε για το γραφείο της αναπληρώτριας Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία αποχώρησε από το
κυβερνητικό σχήμα. Είναι μεγάλο γραφείο (μιλάμε για χώρους 80-100 τ.μ., αναλογισθείτε ότι επί Αννας Διαμαντοπούλου το είχε ο Γιάννης Πανάρετος), το οποίο ήθελε ο νέος υφυπουργός Κωνσταντίνος Ζουράρις.
«Υφυπουργός στο γραφείο αυτό;» σκέφτηκαν με… τρόμο κάποιοι. Ετσι προκρίθηκε στο γραφείο της κ. Αναγνωστοπούλου να μεταφερθεί ο έτερος αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για την Ερευνα, Κωνσταντίνος Φωτάκης, ο οποίος παρέμεινε στη θέση κατά τον ανασχηματισμό. Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι ο κ. Φωτάκης δεν επιθυμούσε τη μετακόμιση, αφού το τωρινό του γραφείο είναι και επαρκές και έχει βολευτεί.
Επείσθη, ωστόσο, αφήνοντας το πρώην, πλέον, γραφείο του, στο οποίο εγκαταστάθηκε ο έτερος υφυπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Ετσι, ο εκ των ΑΝΕΛ κ. Ζουράρις πάει στον χώρο που είχε ο τέως υφυπουργός Θεοδόσης Πελεγρίνης, το οποίο είναι μικρό και χωρίς καν τουαλέτα.
Ενδεικτικό είναι ότι επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου, ο ίδιος χώρος είχε δοθεί στον διευθυντή του γραφείου του. Πόσο μάλλον που, όπως λέγεται στο υπουργείο, ο νέος υφυπουργός έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να τοποθετήσει πιάνο μέσα στο γραφείο του για να χαλαρώνει μετά τη δουλειά. 
 http://www.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά