Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Εθνική συναίνεση για την απόρριψη των σχιζοφρενικών πλεονασμάτων που ζητά η Ευρωζώνη

Η Ελλάδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δεσμευτεί ότι θα ακολουθήσει τη σχιζοφρενική δημοσιονομική πολιτική των τεράστιων πρωτογενών πλεονασμάτων για...πάντα, όπως αυτή περιγράφεται στη χθεσινή απόφαση του Eurogroup.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαφωνεί εδώ και καιρό δημόσια με τον στόχο του 3,5% και ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να πάψει να πολιτεύεται με τη λογική του ότι «τι με νοιάζει, η βόμβα θα σκάσει στα χέρια των επόμενων». Υποθέτω ότι ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων επίσης αναγνωρίζουν ότι ένας τέτοιος στόχος δεν είναι βιώσιμος.
Δεν μπορεί να χαθεί άλλη μια γενιά Ελλήνων για να

ικανοποιηθούν οι τιμωρητικές φαντασιώσεις του Σόιμπλε και των υποστηρικτών του. Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί αλλά και δεν πρέπει να δεχθεί ένα αιώνιο καθεστώς μαζοχιστικής λιτότητας.
Μια στοιχειώδης εθνική συνεννόηση ίσως μπορεί να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων. 

parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. <>
    Επομενως τι λες εσυ να γινει φιλε εξυπνακια καλαμαρα? Περα ο Αλεξης, εκλογες με νεα φρουτα γυρω απο τον Κουλη και βλεπουμε!!
    Πες μας ντε την λυση του προβληματος, διαφορετικα μη ψευδογραφεις και κοροιδευεις τον κοσμακη!!
    Να αρνηθουμε οτι δεν πηραμε τα δανεικα λεπτα παιδι μου? Ασχετα αν δεν ξερουμε τι τα καναμε , αφου τα πηραμε, κι ειναι ξενα , πρεπει να δωθουν με θυσιες απο ολους μας πισω αμα θελουμε να ξανακερδισουμε την αξιοπρεπεια μας και την ελευθερια κινησεων μας σαν κρατος, να ζουμε δηλ. μεσα στην ευρωπαικη κοινωνια με φωνη δικη μας και οχι σαν δακτυλοδεικτουμενο μαυρο προβατο !
    Ξένοι δυνάστες δεν υπάρχουν παρά μόνο εσωτερικοί. Οι πραγματικοί δυνάστες είμαστε εμείς , μαζι και συ κ. καλαμαρα, που ενω γνωριζεις το σωστο, που δεν ειναι αλλο απο μεταρρυθμισεις και Ανπασσουνγκ που λεει ο κ. Σοιμπλε καθε φορα , δηλαδη προσαρμογες, λες ψεμματα και λαικιζεις!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:16
    ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΊ; ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά