Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

«Γιατί όχι ο αξιοπρεπής Μητσοτάκης αντί του γελοιωδέστατου Τσίπρα;»

Γιατί να μην μας κυβερνά ο αξιοπρεπής Μητσοτάκης, αντί του γελοιωδέστατου Τσίπρα, αναρωτήθηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο πρώην υπουργός επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας πως μας ντροπιάζει με την στάση και τις κινήσεις του και σχολίασε πως «εάν αυτοί που μας κυβερνούν είναι ίδιοι με τους προηγούμενους», γιατί να μην μας κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «που είναι αξιοπρεπής», αντί του Αλέξη Τσίπρα που βάζει την Ελλάδα στο κάδρο με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, τονίζοντας πως ήταν οι μόνοι που παρέστησαν στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, όπου δεν πήγε «ούτε ο Τζάστιν Τριντό, ούτε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που είναι ο συνεχιστής αυτών των καθεστώτων».
Σχολιάζοντας τέλος την στάση του
Ταγίπ Ερντογάν και τις συνεχείς προκλήσεις προς την Ελλάδα, ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως ο Τούρκος πρόεδρος «χτυπά» τον πιο αδύναμο. Ο Ερντογάν, τόνισε, «έχει φάει τα μούτρα του» σε όποια σύγκρουση επιχείρησε.
«Έριξε το ρωσικό μαχητικό και πήγε γονυπετής στην Μόσχα να ζητήσει συγχώρεση. Τώρα σκέφτεται, «ποιος είναι πιο αδύναμος», ο Τσιπράκος», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος ο κύριος Πάγκαλος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να περιμένει καμία έξωθεν βοήθεια «για να σωθεί»: «Η Ευρώπη δεν θα μας σώσει, είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, εδώ πλάκωσαν και οι Αλβανοί… Η κατάσταση εκεί, όπου πήγα αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ προσιτή στην άσκηση πολιτικής ελληνοαλβανικής συνεργασίας, αλλά πρέπει να υπάρξει βούληση από την ελληνική πλευρά, που αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει». 
 http://www.lykavitos.gr

4 σχόλια:

  1. Ελα και πες μας ωρε οπορτουνιστα χονδρε αχορταγε και αμαζευτε,συ πουσαι κι από μεγαλο τζακι σαν τον Κουλη, τι ποστακι ελπιζεις με μια εκλογη του Κουλη κι ασε το τιγνωμη μπορεις εσυ να εκφερεις περι αξιοπρεπειας και γελοιου.
    Αρκετα κορόιδεψες το λαο μας. Πηγαινε τωρα να συμμαζευθείς και ασε τις εξυπναδες !!
    Εισαι φωνη εν τη ερειμω, νεκρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ανώνυμος είπε...
    εν τη έρημω!!! Please!!!

    Και τι εγινε ? Να μην ξαναγραψΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά