Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Τσίπρα

Πολύς ντόρος έγινε τελευταία για τα επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την θλιβερή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Γενικά όμως οι τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ιδιαίτερα έντονες καθώς ανάλογες σκηνές είχαμε ζήσει και στο εορταστικό τριήμερο Obama-Πολυτεχνείου, στα μέσα Νοεμβρίου. Φυσικά, κατανοώ την οργή πολλών Αθηναίων απέναντι στους κουκουλοφόρους. Για πολλοστή φορά οι δρόμοι έκλεισαν και δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες καταστράφηκαν. Αυτό όμως που με εκπλήσσει είναι η επίθεση που κάνουν ορισμένοι στην κυβέρνησή μας, κατηγορώντας την για αδράνεια.
Μα καλά, τόσο αχάριστοι είσαστε; Ένα, ΕΝΑ καλό πράγμα έχει καταφέρει ο Τσίπρας αυτά τα δυο χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία: Τα επεισόδια (όπως και οι πορείες) έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί. Θυμάστε τι συνέβαινε επί "σαμαροβενιζέλων"; Το κέντρο κλειστό δυο φορές την
ημέρα, με μια από τις δύο πορείες να καταλήγει σταθερά σε επεισόδια. Για να συμβούν όλα αυτά πλέον πρέπει να έρθει στη χώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ!
Που πήγαν άραγε όλα εκείνα τα "οργισμένα" νιάτα; Εδώ κοτζαμάν μνημόνιο ψηφίστηκε χωρίς να ανοίξει μύτη. Η μόνη βία που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε μόνιμη βάση είναι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Αυτό φταίει για όλα.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις απεργίες. Επί "σαμαροβενιζέλων" δε λειτουργούσε τίποτα. Για ημέρες. Για εβδομάδες. Τώρα έχουμε μια απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ανά τρίμηνο. Και αν. Α, και κάτι δίωρες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ. Μια εκ των οποίων είχε συμπέσει με την διαδήλωση "Παραιτηθείτε" στο Σύνταγμα. Για δες κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου...
Όλα αυτά φυσικά είναι αποτέλεσμα της φιλολαϊκής πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα. Γι' αυτό εξαφανίστηκαν οι κουκουλοφόροι. Τι λόγους έχουν πια να διαμαρτύρονται; Γι' αυτό ηρέμησε η Εργατιά. Τι παραπάνω θέλει πια;
Βέβαια, βγαίνουν κάτι φιλελέδες και υποστηρίζουν (άκουσον άκουσον) πως τους κουκουλοφόρους τους έβαζε ο ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό εξαφανίστηκαν όταν ανέβηκε στην εξουσία ο Τσίπρας. Λένε επίσης, οι γερμανοτσολιάδες αυτοί, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει τους περισσότερους μεγαλοσυνδικαλιστές οι οποίοι τον στηρίζουν και τον υπηρετούν τυφλά, αδιαφορώντας για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Ας λένε... Τους πονάει φαίνεται που η Ελλάδα και η Ευρώπη αλλάζουν.
Θαν. Χειμωνάς-liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά