Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Κινδυνεύουμε κι αυτοί μας κοροϊδεύουν!

Όποια απίστευτη (και εξευτελιστική) ενέργεια κατεβάσει η κούτρα τους προκειμένου να παραπλανήσουν τους πολίτες όπως ο μάγος τους ιθαγενείς, οι Τσίπρας, Καμμένος και Σία, δεν πείθουν πια. Τα 300 και 400 ευρώ ελεημοσύνη δεν σώζουν τα εκατομμύρια αδύναμους Έλληνες. 
Ας τα ξαναπούμε λοιπόν:
Αφήνουμε πίσω μας ένα χρόνο που μάλλον όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε. Ήταν το δίχως άλλο ένας χρόνος μεγάλων απογοητεύσεων, απωλειών, ένας χρόνος ψευδών και  απάτης, ένας χρόνος εθνικής ασυναρτησίας – σίγουρα ο πλέον επώδυνος της μεταπολίτευσης, μετά από το 2015 που προηγείται.
Η κυβερνητική παράταξη του κύριου Τσίπρα έφερε στην επιφάνεια την συντριπτική της ανυπαρξία και κυρίως αποκάλυψε τον
στυγνό κυνισμό της υλοποιώντας μέτρα που καμιά άλλη κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να εφαρμόσει. Επίσης, γίναμε μάρτυρες  της θηριώδους της δίψας για εξουσία και του ακραίου πολιτικού αμοραλισμού της μέσα από την πιο απίθανη συμμαχία με τον ακροδεξιό Καμμένο – τώρα πια και με την επισημοποίηση του φλερτ με την Χρυσή Αυγή.
Συνέβησαν τόσα πολλά και σε τόσο μικρό διάστημα που η ελληνική κοινωνία δεν μπόρεσε ούτε να τα κατανοήσει στην διάστασή τους ( παρά μόνο τα μέτρα που αφορούσαν άμεσα την τσέπη της και αυτά δεν ήταν λίγα…) ούτε πολύ περισσότερο να τα αφομοιώσει, να τα αξιολογήσει, να τα κρίνει.
Η ακρισία, είναι  το αποκορύφωμα της κρίσης. Μέσα σε ένα χρόνο καταναλώθηκε τόσος παραλογισμός, παρήχθησαν τόσοι ωκεανοί ψεμάτων ώστε όλοι να στέκουν αμήχανα απέναντι στο θέαμα μιας κυβέρνησης που τα υποσχέθηκε όλα και τα αρνήθηκε όλα!  Ο ΣΥΡΙΖΑ την χρονιά που μας πέρασε ξεπέρασε σε επιδόσεις και τις πιο τρελές επιθυμίες της Τρόικας, των δανειστών, του ΔΝΤ, των διεθνών τοκογλύφων. Κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να ξεπουλήσει ότι δεν μπόρεσαν με πολύ πιο συμφέρουσες συμφωνίες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ο κύριος Τσίπρας και ο πολιτικός του περίγυρος, μαζί με τον Καμμένο, πέτυχαν το τρισχειρότερο και με μια θεατρική διάθεση  συντριβής υπογράφουν τα πάντα, ξεπούλησαν ό, τι υπήρχε και τα διέλυσαν όλα με αξιοζήλευτους ρυθμούς, (δίχως κοινωνικές και άλλες αναταραχές, δίχως «αυτοκτονίες», «λιμοκτονίες», καμένα κτήρια και άλλα δραματικά δρώμενα) .
Παράλληλα, η χώρα μένει απελπιστικά εκτεθειμένη στα φλέγοντα εξωτερικά της ζητήματα με την κοινωνία να παρακολουθεί τις συγκλονιστικές διεθνείς εξελίξεις, ανήμπορη να συνειδητοποιήσει τους τεράστιους εθνικούς κινδύνους που καραδοκούν. Αυτή η άγνοια κινδύνου σε συνδυασμό με την κυριαρχία ενός άνευ προηγουμένου κοινωνικού ανορθολογισμού, αποτελεί πραγματική βόμβα στα θεμέλια του κράτους.
Ο Θεός της Ελλάδας ας βάλει το χέρι του…
Αλίκη Χατζή-the caller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά