Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Τα διαβατήρια και να φύγουμε από αυτή τη χώρα!!!

Δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από υπουργό της κυβέρνησης, ιδιαίτερα προβεβλημένο αν και δεν έχει κάνει τίποτε.
Μου εξηγείτε αυτό το κόλλημα με τη Βούλα Πατουλίδου; Έχετε αναρτημένα γυμνά πορτρέτα της στον τοίχο, κοσμεί εξώφυλλο βιβλίου σας. Τι συμβαίνει;
«Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα:
«Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα».
Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε, έτσι; Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κω..;
«Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κώ.., αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση.»
Τάδε έφη... Κώστας Ζουράρις. Η επιλογή των Τσίπρα – Καμμένου για να είναι υφυπουργός επί της Παιδείας των παιδιών. Να μείνετε ήσυχοι Έλληνες, είναι στα χέρια του μέγιστου καθηγητή, διανοητή και πιανίστα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Αν αυτό δεν είναι κατάντια για τη χώρα, την Παιδεία, το πολιτικό σύστημα τι να πούμε; Τα διαβατήρια και να φύγουμε από αυτή τη χώρα. Γιατί κάτι τέτοιοι τύποι πάντα θα βρίσκουν παράθυρο και θα μπαίνουν.
antinews.gr 
Σήμερα καπάκι ήλθε και το εμετικό πρωτοσέλιδο με το ρουφηχτό φιλί  στον μαύρο !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ό τίτλος τής ανάρτησης απηχεί μία αλήθεια,επειδή ή χώρα εάλω.
Παρόμοια αισθήματα βίωναν καί οι δυστυχείς Ρωμηοί,λίγο πρίν από τής άλωση τής Κωνταντινούπολης.
Τό Γένος ανέβαινε στόν αιμάτινο δρόμο τού γολγοθά,από κείμενα τής εποχής....<>..είμαστε καί σήμερα μπροστά σέ μία άλωση,περιμένοντας τών εχθρών τά φουσάτα..γιατί είναι ή πατρίδα αχούρι κοπρισμένο από τά αλόγατα τού
οχτρού....

Από κείμενο τού Νατσιού Δημήτρη...Δάσκαλου στό Κιλκίς.........

Η Πελασγία από ψηλά