Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ο αποχαιρετισμός του Λάκη

Σίγουρα ο ίδιος δεν το περίμενε. Και σίγουρα αυτό που θα κάνει θα το κάνει με βαριά καρδιά. Αλλά φαίνεται πως δεν γινόταν αλλιώς. Για αυτό και την Κυριακή το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει την τελευταία παράσταση με το «Αποχαιρετιστήριο Δείπνο» στο θέατρο Γκλόρια. Έως την τελευταία στιγμή ήλπιζε πως το κοινό του δεν θα του γυρίσει την πλάτη. Ήλπιζε πως τα πολιτικά πηγαινέλα στον ΣΥΡΙΖΑ και οι αγκαλιές με τον Αλέξη θα ξεχνιόνταν από τη μια στιγμή στην άλλη και ότι ο κόσμος θα τον χειροκροτούσε σε κάθε του νούμερο, όπως έκανε τον παλιό καλό καιρό με τις επιθεωρήσεις του. Μόνο που τότε στεκόταν
απέναντι στην εξουσία χωρίς φανατισμούς και εμμονές και έκανε χιούμορ, σάτιρα. Γιατί αυτή ήταν η δουλειά του. Μετά αποφάσισε να σηκώσει το δάχτυλο και να παραστήσει τον κριτή και τον επικριτή των πάντων. Με μονόλογο, χωρίς αντίλογο. Και όταν άρχισε να μετράει τους θεατές του, τους βρήκε λίγους, τόσο λίγους που πήρε την απόφαση να κατεβάσει τα ρολά.
ΒΗΜΑτοδότης

3 σχόλια:

  1. Abraham Lincoln: You can fool all people some of the time, and some of the people all the the time, but you can not fool all the people all the time.

    Πόσο επίκαιρο ειναι το γνωμικό του Αβρααμ Λίνκολν οτι: Μπορεις να εξαπατήσεις όλους μερικες φορές, και μερικούς όλες τις φορές, αλλα δεν μπορείς να τους εξαπατήσεις όλους όλες τις φορές !

    Ειναι νομοτέλεια, όλο τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν οτι στο τέλος δεν θα ξεφύγουν απο την τελική κρίση του λαου και το τίμημα ειναι οδυνηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μόνο που τότε στεκόταν απέναντι στην εξουσία χωρίς φανατισμούς και εμμονές και έκανε χιούμορ, σάτιρα."

    Να αγαπητο ΔΟΛΟ-ΒΗΑΜΑ, το ιδιο αφανάτιστο και με χιουμορ Μπουλλινγ που κανατε και εσεις στον Παπανδρεου από την ωρα που εκλεκτικε Προεδρος του Πασοκ μεχρι και σημερα. Αν νομιζετε ότι ο κοσμος συνεχιζει να τρωει τον σανο που του σερβιρετε, τοτε ειστε γελασμένοι και ούτως ή αλλως χαμενοι. Με την δυναμη που εχει το κοντρολ τηε τηλεορασης, η αγορα εισητηριου στο θεατρο και η αποχη αναγνωσης των εφημεριδων σας, ο Λαος θα τιμωρει έναν-έναν οσους τον εξαπατήσαν και τον δηλητιριασαν με αποτέλεσμα να ημαστε ακομη σε αυτή την κατασταση ενώ αλλοι Λαοι ξεφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά