Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτη κοροϊδία- Μεγάλοι ψεύτες!

Τα έχουμε δει όλα πλέον και κυρίως είμαστε έτοιμοι να δούμε και τα πιο απίθανα! Θα ήταν κουραστική επανάληψη να παραθέσουμε τί έχουν δηλώσει οι λαλίστατοι υπουργοί, βουλευτές, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος ο πρωθυπουργός σχετικά με την δεύτερη αξιολόγηση και το αν θα κλείσει, με μέτρα ή χωρίς μέτρα.
Θα ήταν βαρετό και μια κουραστική αναπαραγωγή όταν η ριζοσπαστική Αριστερά σε συνεργασία με την εθνικιστική Δεξιά, άνετα, ανερυθρίαστα και δίχως ίχνος προβλήματος κυβερνά εδώ και μια διετία την χώρα, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα. Εφαρμόζοντας μια πολιτική σαρωτική και εκχωρώντας ότι δεν τολμούσαν να σκεφτούν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι μόνο χρέωσαν την ήδη καταχρεωμένη χώρα ανεπανόρθωτα  αλλά επέβαλλαν στην πολιτική ζωή τον ακραίο αμοραλισμό, την
κακοποίηση της κοινής λογικής και την πλήρη αναξιοπιστία του πολιτικού λόγου. Έτσι, για παράδειγμα, ο μόλις πριν λίγο διάστημα υπουργός κύριος Κατρούγκαλος παρότι σάρωσε τις συντάξεις, δεν ένιωσε καθόλου άβολα να δηλώσει με κάθε επισημότητα ότι όχι μόνο δεν τις ελάττωσε αλλά σε μερικές περιπτώσεις τις αύξησε!
Ο κατάλογος των ψεμάτων είναι μακρύς και μας αδικεί όλους κυρίως αυτούς που αναγκάζονται να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ωστόσο, να κοροϊδεύει η κυβέρνηση τώρα, για την δεύτερη αξιολόγηση, τα νέα μέτρα και την υπογραφή τέταρτου «προληπτικού» μνημονίου ξεπερνά εκείνο το όριο ανοχής και αντοχής της πολιτικής υποκρισίας, και του άμετρου πόθου για εξουσία.
Η επιλογή της  δεν μπορεί να λογιστεί ως μια πολιτική αστοχία. Μας εκτρέπει από την κανονικότητα, από το μέτρο, όσο κι αν αυτό έχει γίνει λάστιχο που φέρνει δυο φορές βόλτα την υδρόγειο. Αυτός ο ευτελισμός της πολιτικής ζωής (και όλων μας) τελικά πόσο ανθεκτικός και αποδεκτός θα αποδειχτεί;
Ως πότε θα γίνονται ανεκτές αυτές οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης; Ή δεν τρέχει τίποτα… αφού τα χάσαμε όλα;
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

2 σχόλια:

  1. Γιά λόγους δικαιοσύνης,μανδάμ,θά πρέπει νά υπενθυμίσετε καί τήν άλλη παρά φύσιν συνεύρεση τών σαμαρά -βενιζέλου,νά μήν ξεχνιόμαστε μανδάμ,θύμισέ μας λοιπόν τί έκαναν καί εκείνα τά δύο παλληκάρια..???..τώρα θά
    μού πείς ότι ό βενιζέλος πάει στό επικρατείας τής φώφης καί ό σαμαράς σέ εκλόγιμη θέση νά ξαναμπούν στή βουλή
    καί νά έχουν τήν ασφάλεια τής ασυλίας,όπως κάνει καί ο γεωργάκης πού κατεβαίνει στήν Αχαία..νά τά λέμε όλα
    μανδάμ....ΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιχείρημα στην ΤV του κου Φλαμπουράρη οτι ΔΕΝ υπάρχουν ......φτωχοί πλέον!! . Γύρισε πρωϊ - πρωϊ ορισμένους κάδους σκουπιδιών και .......είχαν εξαφανιστεί οι ....πεινασμένοι και ρακένδυτοι!!. Και..... πέφτεις ξερός από το επιχείρημα. Πόσο σοβαρά να πάρεις ηλικιομένους ανθρώπους που κάνουν τέτοιες δηλώσεις; Κύριοι η εσχατιά τις ξεφτίλας ΔΕΝ απέχει και πολύ....Πρόκειται για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ κύριοι ΟΧΙ για γάτες και σκύλους ( νάναι καλά τα ζωάκια ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά