Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Όλα τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ

8 χρόνια κρίση, δυό Κατοχές δηλαδή.
Άντε να μας ξανακουνηθούν οι παππούδες, ότι πέρασαν Κατοχή.
Βεβαίως, τα 2 τελευταία χρόνια με ΣΥΡΙΖΑ, περνάμε και χούντα.
Ποια χούντα δηλαδή, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτό το κράμα απατεώνων και αδίστακτων σαλτιμπάγκων, ως και τη χούντα κάνει να μοιάζει με Μίκυ Μάους.
Τι; Νεκροί και Μακρόνησο; Θα γελάσω. Οι νεκροί του ΣΥΡΙΖΑ είναι ζωντανοί και στέκονται στα συσσίτια και στα κοινωνικά παντοπωλεία για μια φακή.
Γι αυτό ακούς «χούντα» και λες, «άσε ρε φίλε, εμείς ζούμε διετία Συριζανέλ, κι εσύ μιλάς για επταετία;».
Με τούτα-κείνα, φεύγει η ζωή μας και τελειώνει ο χρόνος μας στην Ελλάδα. -Εκτός κι αν πιστεύετε στην ανάσταση νεκρών, που δεν νομίζω.
Η παλιοτύχη μας φύλαξε 2 από τα
σκληρότερα χρόνια της ζωής μας να είναι τα 2015-2016 -και βλέπουμε.
Το ένα σκάνδαλο των τρολς που μας κυβερνούν, -πολλές φορές αναρωτήθηκα μήπως και επί Τουρκοκρατίας είχαμε καλύτερη διακυβέρνηση- το ένα σκάνδαλο λοιπόν, έρχεται μετά το άλλο, σε σημείο να μη μπορείς σαν συγκρατήσεις όλα όσα γίνονται καθημερινά στη χώρα του κυρίου Τσίπρα, αυτού του…ανθρωπόμορφου πολιτικού.
Να βλέπεις Τσίπρα και τα έργα του και να συνερίζεσαι τους ψεκασμένους που λένε πως τη γη την κυβερνούν τα ερπετοειδή.

Θα προσπαθήσω να θυμηθώ όλα τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα δυο χρόνια, σκάνδαλα που κουκουλώθηκαν εντέχνως από το χώμα νέων σκανδάλων, σε σημείο να σκέφτεσαι πως τα σκάνδαλά τους είναι τόσα πολλά, που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παράγουν διαρκώς καινούρια, για να ξεχνιούνται τα προηγούμενα.

-Τα 39 δισεκ. ευρώ  που χάθηκαν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας λόγω διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη, δηλαδή το 50% του τρίτου μνημονίου, που αναλογεί επί 1,5 φορές τα μέτρα που έχει λάβει η Ελλάδα για όλα τα μνημόνια. 

-Η περίπτωση της Attica bank όπου το ΤΣΜΕΔΕ και άλλα Ταμεία και ΔΕΚΟ καθ΄ υπόδειξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συμμετείχαν σε μια αύξηση κεφαλαίου, από την οποία σήμερα οι μέτοχοι της Attica bank μετρούν ζημιές κοντά στα 800 εκατ. ευρώ.

-Η παραπάνω πτωχευμένη Τράπεζα που έδωσε σε 1,5 χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δάνεια στον κ. Καλογρίτσα  που αγγίζουν τα 120 εκ. ευρώ. Και όταν το αποθεματικό της Τράπεζας ήταν τα 56 εκ. ευρώ, η ίδια Τράπεζα Αττικής τα διέθεσε και πάλι ως δάνειο στον κ. Καλογρίτσα, μόλις τα χρειάστηκε για να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό-φιάσκο των καναλιών, ιδέα του απίθανου Νίκου Παππά.

-Τα "κλεμμένα" βοσκοτόπια του Καλογρίτσα που έγιναν δεκτά στον πλειστηριασμό ως συμπλήρωμα του πλειοδοτικού χτυπήματος για την απόκτηση της πολυπόθητης τηλεοπτικής άδειας. Τα βοσκοτόπια που αποτελούσαν την τελευταία λύση για να κατέβει στον διαγωνισμό ο Καλογρίτσας, και που καθυστέρησαν ως και την έναρξη του διαγωνισμού, μια καθυστέρηση που δόθηκε παρατύπως για να προλάβει να εξασφαλίσει τα ανύπαρκτα –ουσιαστικά- χρήματά της η συμμετοχή Καλογρίτσα.

-Τα δημόσια έργα που δίνονται μόνο στον Καλογρίτσα και στον Μπόμπολα μέσω παράτυπων διαγωνισμών, τους οποίους ακολουθούν τρομακτικές καταγγελίες τρίτων κατασκευαστικών, που «τόλμησαν» να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς.

-Τα 100 δις που κόστισαν στους Έλληνες συνολικά όλες οι χαμένες ημέρες της σκανδαλώδους διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη.

-Τα capital controls, που έσυραν στα ΑΤΜ τρομαγμένους πολίτες, καθιστώντας τους ανίκανους να διαχειριστούν τα ίδια τους τα χρήματα και τις οικονομίες της ζωής τους.

-Το ΟΧΙ που προπαγάνδισε ο ΣΥΡΙΖΑ στο δημοψήφισμα-προπέτασμα καπνού για τα πεπραγμένα του έως τότε, με ένα ασαφές ερώτημα, τον χαρακτηρισμό «Γερμανοτσολιάδες» στους υποστηρικτές του ΝΑΙ και τελικά, παρότι επικράτησε το πολυπόθητο ΟΧΙ, είδαμε: την ίδια νύχτα ο Τσίπρας να διώχνει τον Βαρουφάκη και να παίρνει τον δρόμο του ΝΑΙ, κατηγοριοποιώντας κυριολεκτικά σε «γίδια» τα εκατομμύρια Ελλήνων που πείστηκαν για το ΟΧΙ και χόρευαν στο Σύνταγμα για τη νίκη του.
Θα κάνω μια στάση εδώ και θα πω ότι αυτό από μόνο του ως σκάνδαλο αρκούσε, απλώς η βλακεία είναι αχόρταγη.
Βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει στους κόλπους του και τον «Αρχιγκέμπελς» όπως αποκαλείται από πολλούς ο Νίκος Παππάς, ο οποίος πάντα καταφέρνει να σέρνει από τη μύτη τους αφελείς και τους ανίδεους, που είναι φυσικά ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

-Η offshore εταιρία της κομματικής εφημερίδας ΑΥΓΗ, που παρότι πουλάει μόνο 1.500 φύλλα, γίνεται φορέας και διαχειριστής εκατομμυρίων ευρώ που μπαινοβγαίνουν από τα ταμεία της, ξεπλένοντας τα άπλυτα του ΣΥΡΙΖΑ. 

- Οι εκατοντάδες διορισμοί κομματικών στελεχών σε θέσεις-κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό, είτε πρόκειται για γενικούς γραμματείς είτε για γενικούς διευθυντές είτε για επικεφαλής οργανισμών, φορέων και ΔΕΚΟ, είτε για απλούς συμβούλους.
Συγγενείς, εραστές, σύζυγοι, αφισοκολλητές, ανίψια και τέκνα στο δημόσιο, οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίς τα απαραίτητα προσόντα και αμειβόμενοι με υψηλούς μισθούς.

-Οι χιλιάδες διορισμοί απλών ψηφοφόρων, σε θέσεις χωρίς αντικείμενο, μόνο και μόνο επειδή αποτελούν τον κομματικό στρατό που σκοπό έχει να κρατήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία, στον αιώνα τον άπαντα.

-Το «ξεχασμένο» εκατομμύριο και τα 39 ακίνητα του Γιώργου Σταθάκη, τα 200 εκ. ευρώ που απέσυρε η Βαλαβάνη από την τράπεζα γνωρίζοντας εγκαίρως πως έρχονται capital controls, το εφάπαξ που έλαβε η Θεανώ Φωτίου εν μέσω capital controls από το Πολυτεχνείο, τα εκατομμύρια ευρώ που διαθέτουν σε καταθέσεις του εξωτερικού όλοι σχεδόν οι βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ της πρώτης φοράς αριστερά.

-Η τεχνική εταιρία του Φλαμπουράρη που πήρε δημόσια έργα και πουλήθηκε «νύχτα» όταν χρειάστηκε να απολογηθεί για την ανάληψη δημόσιων έργων.

Και επειδή θα ξημερωθούμε, θα αναφέρω επιγραμματικά το περιστατικό με το δυστύχημα στην Αίγινα στο οποίο εμπλέκεται υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και αποσιωπήθηκε πλήρως, η καταγγελία της συριζαίας βουλευτού πως οι εργολαβίες για το προσφυγικό δίνονται μόνο σε συριζαίους, οι καταγγελίες για τα χρήματα του προσφυγικού και πάλι, που κατασπαταλώνται από τους αλληλέγγυους, τις ΜΚΟ, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση, ο νόμος Παρασκευόπουλου που «αποσυμφόρησε» τις φυλακές βγάζοντας έξω όλους τους βαρυποινίτες, κάποιοι από τους οποίους εγκλημάτησαν και πάλι,

-οι 3 ΕΡΤ που ξανάνοιξαν με 5.000 «κομματόσκυλα» όπως χαρακτηρίζονται και πληρώνονται από το αίμα των φτωχών πια, Ελλήνων, παράγοντας μηδενικό έργο στη δημόσια τηλεόραση,
-ο ΟΣΕ που πουλήθηκε, αλλά οι εκατοντάδες διορισμοί συριζαίων στον οργανισμό, μέλη του κομματικού στρατού, για να μην απολυθούν ώθησαν την κυβέρνηση στη δημιουργία μια άλλης κρατικής εταιρίας σιδηροδρόμων ώστε να απορροφηθούν,
-οι δεκάδες οργανισμοί που δεν κλείνουν για την απαραίτητη μεταρρύθμιση της οικονομίας του κράτους, αντίθετα παραμένουν ανοικτοί για να διορίζονται κι άλλοι
-το δεύτερο γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να διοριστεί διευθύντρια μια μαχητική συριζαία καθαρίστρια από το Δήμο της πόλης και καμιά δεκαριά «αφισοκολλητές», με τεράστιο μηνιαίο κόστος για το δημόσιο, αν υπολογίσουμε εκτός από τους μισθούς και τα λειτουργικά έξοδα,

-η αλητεία συριζαίων βουλευτών σαν τον Πολάκη, που κουκούλωσε το σκάνδαλο της εξαδέλφης του η οποία παρότι χρήστης ναρκωτικών χειρούργησε και παρέδωσε νεκρό στους γονείς του ένα τρίχρονο παιδί, οι απειλές του ιδίου αμίμητου υφυπουργού Υγείας, τα ψέματα για την κατάσταση των νοσοκομείων, τα ελικόπτερα που πηγαινοφέρνουν καθημερινά τον Πάνο Καμμένο, οι λιμουζίνες που δεν πουλήθηκαν όπως έλεγαν προεκλογικά, αλλά πηγαινοφέρνουν τους συριζαίους βουλευτές και υπουργούς, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μεταφέρει στη Ντίσνευλαντ τα παιδιά του πρωθυπουργού, οι 200 αστυνομικοί που φυλάνε τον Τσίπρα και οι 85 τον Φλαμπουράρη, η ανέλιξη σε καθηγήτρια του Πολυτεχνείου τής μέχρι πρότινος δασκάλας δημοτικού και συζύγου πρωθυπουργού Περιστέρας Μπαζιάνα, ο διορισμός ως πρόεδρου του Αρείου Πάγου εκτός επετηρίδας και μάλιστα νύχτα, της γνωστής κυρίας με το μαλλί λάχανο,

-η άρνηση για την άρση ασυλίας όλων των συριζαίων βουλευτών

-οι χιλιάδες και ανεξέλεγκτα εισερχόμενοι λαθρομετανάστες και εγκλωβισμένοι στα νησιά και τη ενδοχώρα μετά το κλείσιμο των Ευρωπαϊκών μας συνόρων,
- ο θάνατος του κέντρου της Αθήνας και η υποβάθμιση κάθε ακίνητης περιουσίας στην περιοχή,
- τα διαρκή κουρέματα μισθών και συντάξεων
- η αύξηση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων-ψηφοφόρων
- η ληστρική άμεση και έμμεση υπερφορολόγηση, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης του πολίτη
- η φτώχεια, η ανεργία, και η εξαθλίωση που προκάλεσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με όλα τα προαναφερθέντα

κι άλλα μικρά και μεγάλα σκάνδαλα, που θα μπορούσε να προσθέσει οποιοσδήποτε στη λίστα, με κορωνίδα όλων το παραμύθι της πρώτης φοράς αριστερά και του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, που έφερνε με νταούλια την ελπίδα και κατέληξε να χαρακτηριστεί «αυταπάτη» από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Τσίπρα, με αποτέλεσμα ένα τρίτο μνημόνιο, ένα ακόμα επικαιροποιημένο -τρίτο μνημόνιο, ένα 99ετές μνημόνιο για την κρατική περιουσία και ένα τέταρτο ακόμα πιο σκληρό μνημόνιο ή το Grexit, που έρχονται όπου να΄ναι, συμπληρώνοντας αυτά τα 2 ολόμαυρα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Είθε η μέρα της λευτεριάς από τα «ερπετοειδή» του ΣΥΡΙΖΑ, να μην αργήσει.
Τη γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
τη γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.
Έλια Ζερβού- https://www.eyedoll.biz/

2 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ), ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά