Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Όχι άλλες τρελίτσες με την χώρα, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ!

Πρωθυπουργός Τσίπρας, Υπουργοί και βουλευτές «Προεδρικοί»: «Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς να ψηφίσουμε νέα μέτρα, να μας πει ο Μητσοτάκης αν θα πάει στην Μέρκελ και στον Σόϊμπλε να πει ότι δεν θέλει άλλα μέτρα».
Εσωκομματική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ ( Τσακαλώτος, Φίλης κλπ): «Να πάμε σε εκλογές , ή να ζητήσουμε να ψηφισθούν τα μέτρα που απαιτεί το ΔΝΤ από ενισχυμένη πλειοψηφία στην βουλή (180 ψήφοι), ώστε να εμπλακεί η αντιπολίτευση στην διαχείριση του προβλήματος. Αλλιώς, να πάρει απάνω του τα μέτρα ο Τσίπρας… κι ό, τι γίνει».
Όχι, κύριοι! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την κυβέρνηση, την εξουσία, κι εσείς όλοι τη σαφή λαϊκή εντολή να κυβερνήσετε και όχι να αρχίσετε τις αερολογίες και τις φτήνιες. Ταυτόχρονα όμως ο
ΣΥΡΙΖΑ έχει – και πώς το προσπερνάτε είναι απορίας άξιο – και τον Καμμένο. Διαθέτει επίσης τον Προκόπη Παυλόπουλο ως σύμβολο εθνικής ενότητας στις αθρόες και μαζικές προσλήψεις και ως εκπρόσωπο της εθνοσωτηρίου καραμανλικής διακυβέρνησης, με την οποία αναπτύχθηκε μέγας έρωτας ακαταμάχητος, όπως επίσης και πολύ παλαιό ΠΑΣΟΚ… μεγάλες δόσεις παλαιού ΠΑΣΟΚ.
Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι η εξουσία διαφθείρει, μεταμορφώνει, αλλά όχι και ότι τυφλώνει , ώστε να μην βλέπετε ότι πια , σας καλοβλέπει μόνον ο Μιχαλολιάκος και σας επαινεί μόνον ο Μπαλτάκος και να μην αναρωτιέστε ως καθαρόαιμοι ΣΥΡΙΖιώτες μήπως κάτι δεν πάει καλά με την ιδεολογική σας ασάφεια και τα μηνύματα που εκπέμπετε.
Αυτό το βιολί με το άσπρο – μαύρο, το ψάρι – κρέας, με τις ευφάνταστες μετονομασίες και τους υποτιτλισμούς, καλό είναι να το κόψετε.
Η κυβέρνηση, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι και την όρεξη.
Να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος της χώρας και των πολιτών της  και να αφήσει τη δημιουργική ασάφεια κατά μέρος…
Αλλιώς ας ασχοληθείτε με την ποίηση, την λογοτεχνία, ή το διάβασμα του καφέ α λα Ζουράρη!
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

1 σχόλιο:

  1. Φιλτάτη,καταλάβετε ό σύριζα είναι τό τέλειο πολυεργαλείο τής μέρκελ,έχει τήν ικανότητα νά
    αποκοιμίζει τούς Ελληνες καί νά τούς φοράει τό στενότερο κορσέ,χωρίς νά τό καταλάβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά