Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό το... Εμπραέρ ποιος θα το πάρει;

Τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Σας έχω σπαρταριστές λεπτομέρειες για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, τύπου Εμπραέρ, αυτό που θέλησε ο Αλ. Τσίπρας να πωλήσει, αφού τα χρήματα υποτίθεται ότι θα πήγαιναν στην ανακούφιση συμπολιτών μας από την ανθρωπιστική κρίση. Ο κ. Τσίπρας λοιπόν έδωσε την εντολή, και μάλιστα από το βήμα της Βουλής. Το αεροσκάφος όμως, όχι μόνον δεν πουλήθηκε, αλλά σήμερα θεωρείται απαραίτητο στην Πολεμική Αεροπορία. Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι: «Εγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την εντολή του Πρωθυπουργού;». Δείτε τι ακριβώς συνέβη...
Όταν έδωσε την εντολή ο κ. Τσίπρας, η Πολεμική Αεροπορία το έβγαλε σε διεθνή διαγωνισμό. Η τιμή που ζητήθηκε ήταν 9 εκατ. ευρώ. Ουδείς όμως ενδιαφέρθηκε και έτσι η Πολεμική Αεροπορία κατέβασε το τίμημα, το έκανε 7 εκατ. ευρώ. Ελα όμως που πάλι κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον. Και έτσι αναγκάστηκαν να κατεβάσουν και πάλι το τίμημα στα 5 εκατ. ευρώ. Αυτή ήταν και η τελευταία τιμή, πάλι δεν έδειξε κανείς ενδιαφέρον, μεσολάβησαν και κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια και η Πολεμική Αεροπορία αποφάσισε αντί να «σκοτώσει» και άλλο την τιμή, να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την πώληση του αεροσκάφους. Έτσι, τρία ήταν τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη, τρία παραμένουν. Και το σημαντικότερο; Όταν τελευταίως αποσύρθηκαν ορισμένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας για συντήρηση και αναβάθμιση, το συγκεκριμένο Εμπραέρ τα αντικατέστησε στις αεροδιακομιδές και στη μεταφορά προσωπικού και βεβαίως στη μεταφορά υπουργών, Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού, αν και ο Αλέξης Τσίπρας προτιμά να πετά με το αμερικανικής κατασκευής Gulfstream.
Την τηλεόραση ουδείς εμίσησε
Θυμάστε που ο κ. Τσίπρας στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της δεύτερης φοράς Αριστεράς στην κυβέρνηση έδωσε εντολή στους υπουργούς να μην εμφανίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα; Ότι κάνουν κακό στην εικόνα της κυβέρνησης; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι ουδείς το κράτησε αυτό. Βλέπουν κάμερα και πάνελ και ανταποκρίνονται αμέσως. Και λένε, κατά το Μαξίμου, ό,τι... θέλουν. Χωρίς προγραμματισμό, χωρίς γραμμή, χωρίς συνεννόηση, με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια: «Ποιος σου είπε να το πεις αυτό;» ή «με αυτό που είπες δημιούργησες πρόβλημα, πάρ' το πίσω» είναι μερικές από τις γκρίνιες που ακούν από το Μαξίμου τελευταίως οι υπουργοί. Αλλά αυτοί τον χαβά τους. Τηλεόραση και προβολή και ό,τι κάτσει.
BHMAτοδότης

3 σχόλια:

  1. Ρέ σύ βηματοσότη,πού πάς καί σύ νά φορτώσεις τά δάνεια τού βήματος,στίς πλάτες τού Ελληνικού λαού,εδώ δέν πού-
    λησε ο βενιζέλος τήν 800.000 ευρώ μπε-εμ-βέ πού αγόρασε από τό δημόσιο ταμείο,τό αεροπλάνο τών 7.000.000 ευρώ
    θά πουλούσαν οι παλαιοπασόκοι τού σύριζα,πού έχουν γιά τή βολή τους...?????...αφού τό πόπολο πληρώνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 - 1:02:00 μ.μ. EET
    Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 - 10:37:00 π.μ. EET

    Εισθε και οι δυο εξυπνάκηδες της ιδιας συνομοταξίας, που φαινεται να μη μαθατε άλλο από το να πουλατε σοφα λογια και να αρέσκεστε να τα διαβαζετε στο διαδυκτιο με αναστημενη ψυχουλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά