Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Όχι θα κάτσει να σκάσει ο Τσίπρας… και να βγάλει έρπη!

Ενώ ο πρωθυπουργός εμφανίζεται στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής στην Μάλτα στην τρελή χαρά να ρίχνει μια χαλαρή σφαλιάρα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ, διακόπτοντάς τον την ώρα που εκείνος συνομιλεί με τη Βρετανίδα ομόλογό του Τερέζα Μέι, στην Ελλάδα πίσω μένει η εντύπωση ότι η χώρα αντιμετωπίζει τις συμφωνίες που η ίδια υπογράφει, αναιρώντας και πλαστογραφώντας τις, ενώ μετά τις αποδέχεται εκ νέου σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής γελοιότητας.
Στον απόηχο των χαρούμενων φωτογραφικών ενσταντανέ του κυρίου Τσίπρα – αεράτος με κασκόλ ή λικνίζοντας χαριτωμένα στον αέρα τα χέρια του, αλλά πάντα με πλατιά χαμόγελα ευτυχίας – κάτι εκατοντάδες χιλιάδες πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες γενικώς, παθαίνουν εγκεφαλικό μαθαίνοντας τον ΕΦΚΑ που θα πληρώσουν, τινάζεται η αγορά στον αέρα λόγω capital controls και όλοι τα ‘χουν χαμένα μη γνωρίζοντας τί μας ξημερώνει.
Τελικά, εμείς σε αυτή τη χώρα έχουμε έναν πρωθυπουργό και
μια κυβέρνηση που το μόνο που έχουν πετύχει (και αυτό εν μέρη γιατί ο κύριος Κατρούγκαλος φορά και γραβάτα και μαντιλάκι) είναι να εμφανίζονται όλοι ντυμένοι …περιέργως εναλλακτικά … και να συμπεριφέρονται … περιέργως εφηβικά σε Ευρωπαϊκές και μη, Συνόδους, που δεν εκπροσωπούν τις υπάρξεις τους αλλά την χώρα! Αυτή η εκνευριστική, «τάχα μου» αντισυμβατική συμπεριφορά του κυρίου Τσίπρα, που πάει να συγκαλύψει την εγκληματική ανικανότητα του ίδιου και των υπολοίπων διαπραγματευτών της κυβέρνησης, με τα πολύχρωμα σακίδια και την χύδην ενδυματολογική προκλητικότητα, ποτέ θα σταματήσει; Πότε θα αντιληφθούν ότι οι λαιμοδέτες, όπως δεν κάνουν τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς, έτσι δεν κάνουν και τους επαναστάτες;
Η χώρα ζει μια σειρά μεγάλων απογοητεύσεων από την ολική διάψευση των προσδοκιών που τόσο απροκάλυπτα καλλιέργησε αυτή η κυβέρνηση. Είμαστε αντιμέτωποι με την ολική καταστροφή σε όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής και έχουμε ανθρώπους που μας κυβερνούν οι οποίοι δεν μπορούν και δεν ξέρουν να σταθούν ευπρεπώς σε Συνόδους που αφορούν το μέλλον μας… Έχουμε ανθρώπους που διατείνονται ότι θα αλλάξουν τις ζωές μας και αδυνατούν, έστω να υποκριθούν ότι αγχώνονται για την χώρα.
Εντέλει, είναι εξοργιστικό να χασκογελάς δίπλα σ’ αυτούς που δείχνεις ως υπαίτιους για την δυστυχία των Ελλήνων πολιτών , την ώρα που τους πνίγεις στα χρέη που τους φορτώνεις!
 Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

4 σχόλια:

  1. εκτος απο καρπαζοεισπρακτορας και γελωτοποιος των Ευρωπαιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 - 11:27:00 π.μ. EET
    Αιντε βρε κακοριζικοι γραφιάδες κι ανωνυμοι δειχτε επι τελους και λιγη μεγαλοψυχια σε τέτοιους δυσκολους καιρους που διερχεται η πατριδα σας! Ο εκλεγμενος δημοκρατικα Ελληνας πρωθυπουργος είναι ο κ. Τσιπρας , δεν είναι και κανενας από τους Τουρκους κατακτητας που καθησαν στο σβερκο μας 400 χρονα ωσπου να μας λυπηθουν οι ξενοι και να μας βοηθησουν να ξαναποκτήσουμε τη λευτερια μας μετα από βυζαντια και τα χιλια αλλα κακα που περασαμε.
    Οποιος δεν τιμαει και πενευει το σπιτι του πεφτει και τον πλακωνει και το συν Αθηνα
    και χειρα κινει, είναι τα δυο δογματα που πρεπει να μας διακατεχουν και να μας καθοδηγουν κι αφιστε τους δηλητηριασμένους εξυπνακισμους σας , λες κι ο Κουλης με τη Δορα θα μας σωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1:50
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να βγαλεις ερπη πρεπει να ειναι βαθια χαραγμενη η λεξη πατριδα στην καρδια σου. Καποιοι αλλοι πατριωτες ειχαν βγαλει ερπη μ αυτα που ειδαν τα ματια τους, αλλα ακομα τους λοιδωρουν σημερα. Σε λιγο θα τον παρακαλουν, οπως ιστορικα εχει συμβει και σε παλαιοτερες εποχες. Ευτυχως η ιστορια γραφει και πρεπει να τη διαβαζουμε καμια φορα για να μην κανουμε τα ιδια λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά