Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Μαζέψτε τον Βαρουφάκη και τους προστάτες του!

Κάποτε, σε αυτή τη χώρα, πρέπει να μιλήσουμε καθαρά ! Έξω από τα δόντια!
Η Εφημερίδα των Συντακτών, που εκφράζει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ (ποτέ δεν το αρνήθηκε) θεώρησε σωστό να δημοσιεύσει σήμερα άρθρο του Βαρουφάκη, με το οποίο υποστηρίζει τις γνωστές απόψεις του για παράλληλο νόμισμα και Grexit! Ο «κύριος» αυτός υπενθυμίζει μάλιστα στον πρωθυπουργό Τσίπρα ότι έχει στο συρτάρι του έτοιμο από το 2014(!) το σχέδιο που είχαν εκπονήσει. Μας αποκαλύπτει με άλλα λόγια – αν δεν το καταλάβανε όλοι – σχέδιο κάποιου είδους πραξικοπήματος!
Και δεν κουνιέται … εισαγγελέας!
Ο άνθρωπος αυτός, παντελώς άχρηστος, ανίκανος και βαθύτατα ανόητος, με ικανότητες δημαγωγού για πολίτες που διατηρούν υποτυπώδεις σχέσεις με τη νοημοσύνη, περηφανεύεται, τώρα, που πάλι κινδυνεύουμε, με άρθρο του, διότι
κατόρθωσε να φορτώσει αμέτρητα δις στις πλάτες του ήδη καταληστευμένου και καταχρεωμένου τόπου και να καταστρέψει παντελώς την διεθνή εικόνα  και αξιοπιστία της χώρας,  πράγμα ακόμα βαρύτερο και από το προηγούμενο έγκλημά του.
Ο άνθρωπος ομολογεί, και δεν είναι η πρώτη φορά, ότι δρούσε παράνομα και εξωθεσμικά – εν γνώσει του πρωθυπουργού –έχοντας καταλύσει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, το σύνταγμα και όλους τους εν ισχύ νόμους της πολιτείας, με μάλλον αδιευκρίνιστους στόχους, σίγουρα όμως δίχως δημοκρατική νομιμοποίηση. Δεν είχαν εντολή ούτε να βγάλουν τη χώρα από την Ευρώπη, ούτε να αλλάξουν το νόμισμα, ούτε να εισβάλλουν στο νομισματοκοπείο.
Όλα αυτά τα ομολογεί με απύθμενη θρασύτητα και ασυγκράτητο αυτοθαυμασμό σα να εξιστορεί μυθικά κατορθώματα σε μια φανταστική  χώρα ηλίθιων χάνων ενώ ταυτόχρονα η Πολιτεία χάσκει με τον… Γιάνη,  έναν κομπλεξικό άντρα που για να δημιουργήσει εντύπωση έκοψε το ένα «ν» από το όνομα του!
Σήμερα, με το άρθρο αυτό, ξαναζούμε την πρόσφατη τραγωδία του ελληνισμού που δεν είναι άλλη από το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, της πλέον καταστροφικής, διαταραγμένης και αλλοπρόσαλλης κυβέρνησης στην ιστορία του ελληνικού πολιτεύματος, αποτελούμενης από έναν θίασο ανεύθυνων, ιδεοληπτικών, φανατικών και παντελώς ανίκανων πολιτικών ψευτών, οι οποίοι εξαπάτησαν κατά συρροή το εκλογικό σώμα.
Με την απαράδεκτη επιλογή της Εφημερίδας των Συντακτών να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο άρθρο, θυμηθήκαμε σκηνές απείρου κάλλους και τριτοκοσμικού εξωτισμού: Τους οπαδούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να χορεύουν εκστασιασμένοι στις πλατείες για το  62% , και τον Βαρουφάκη να ομολογεί τον πανικό του πρωθυπουργού «Τσε Γκεβάρα» για το αποτέλεσμα (την επομένη, το ηρωικό ΟΧΙ βαφτίστηκε ΝΑΙ,  ενώ ταυτόχρονα… «οι χοροί καλά κρατούσαν»!).  Θυμηθήκαμε και την μεγαλύτερη ακύρωση λαϊκής εντολής που έχει επινοηθεί και τολμηθεί ποτέ από πρωθυπουργό και κυβέρνηση – τουλάχιστον στα ιστορικά χρονικά της Ελλάδας.
Σήμερα, δεν πρέπει να γίνει ανεκτό ένα ακόμα μαρτυρικό σόου του πολιτικού γελωτοποιού που πέρασε στο πανελλήνιο ως ακριβή μεγαλοφυΐα του ΣΥΡΙΖΑ , του οποίου η ένδεια και η χαώδης αμορφωσιά αποτελεί πλέον πάγκοινο μυστικό…Του ανθρώπου που εξαιτίας των κολοσσιαίων του ανοησιών, έκλεισαν οι τράπεζες και κατέρρευσε η  επιχειρηματικότητα, του ανθρώπου ο οποίος είναι από τους βασικούς υπαίτιους για την μεγαλύτερη τραγωδία του μεταπολιτευτικού ελληνισμού…
Επιτέλους, πια!
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

5 σχόλια:

  1. Καλέ μου άνθρωπε,ό Βαρουφάκης έχει γίνει πέτρα μέσα στό παπούτσι σας καί σας ενοχλεί,επειδή
    ενοχλεί τά αφεντικά σας.
    Μέ δυό κουβέντες,ό Βαρουφάκης λέει ότι τήν 1/2/2015 σέ συνάντησή του μέ τούς τόμσεν,μοσκοβισί
    καί τόν κερέ,στό παρίσι,ότι ήλθε ή ώρα νά σταματήσουμε νά προσποιούμαστε ότι τό Ελληνικό Κράτος είναι φερέγγυο,νά αποδεχτούμε ότι είναι πτωχευμένο καί νά προσχωρήσουμε σέ αναδιάρθρωση
    τού χρέους.
    Στό άκουσμα αναδιάρθρωσης τού χρέους οι δανειστές έβγαλαν φλύκτενες καί έβαλαν τούς εδώ υπο-
    τακτικούς τους νά τόν εξοβελίσουν,μέ πρώτο τό στουρνάρα,πού έλεγε στούς ευρωπαίους νά μήν τόν
    ακούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το πραμα 2:16 ψηφιζει και καθοριζει και το μελλον το δικο μας.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα ψηφισουν οι αριστεροι για να μη χασουν τις καρεκλες τους εχουν πεσει στο δημοσιο χρημα και τρωνε και το τελευταιο ΕΝΦΙΑ που πληρωνεις κουτε ψηφοφορε.

    Βαρουφάκια διαπραγματευση που στο τελος τα υπογραφουν ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ και κλεινουν και τις τραπεζες.
    Κυριακο ειδικο δικαστηριο , ο Βαρουφακης αποφευγει να ερχεται στην Ελλαδα γιατι ξερει τι προκειται να συμβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. – 3 από 3
    ΑνώνυμοςΚυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017 - 4:11:00 μ.μ. EET Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Καλέ μου άνθρωπε,ό Βαρουφάκης έχει γίνει πέτρα μέσα στό παπούτσι σας καί σας ενοχλεί,επειδή ενοχλεί τά αφεντικά σας.
    Μέ δυό κουβέντες,ό Βαρουφάκης λέει ότι τήν 1/2/2015 σέ συνάντησή του μέ τούς τόμσεν,μοσκοβισίκαί τόν κερέ,στό παρίσι,ότι ήλθε ή ώρα νά σταματήσουμε νά προσποιούμαστε ότι τό Ελληνικό Κράτος είναι φερέγγυο,νά αποδεχτούμε ότι είναι πτωχευμένο καί νά προσχωρήσουμε σέ αναδιάρθρωση....

    Εισαι πολυ σωστος φιλε !! κι ασε τα τσιρακια να κραζουν σαν το τσιροπουλι τον Αδωνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
    ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ DISNEYLAND ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΑ
    ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ ΕΝΦΙΑ
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά