Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φλαμπουράρης και το… γνήσιον της υπογραφής

Τάξις, ηθική και νομιμότης. Πάνω απ’ όλα η Αριστερά μπορεί να μας διδάξει τις βασικές αρχές της, ειδικά τώρα που είναι στην εξουσία. Καλή ώρα όπως ο μπάρμπα Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος έγινε γνωστός όχι για τη δουλειά που έχει κάνει στην κυβέρνηση (αφού δεν έχει κάνει τίποτε) αλλά για εκείνη την περίεργη υπόθεση με την κατασκευαστική εταιρεία του που έπαιρνε δουλίτσες από το Δημόσιο αν και ο ιδιοκτήτης του ήταν υπουργός.
Όπως θα θυμάστε η υπόθεση είχε καλυφθεί πλήρως όταν ο Φλαμπουράρης παρουσίασε έγγραφα με τα οποία μεταβίβαζε τις μετοχές της εταιρείας του «Διάτμηση» από τον ίδιο στον… γιο του. Εκείνη την περίοδο είχε γίνει χαμός καθώς το γνήσιον της υπογραφής του υπουργού το είχε πιστοποιήσει ένας ανθυπαστυνόμος ονόματι Βασίλειος Πανταζής, γνωστός συνδικαλιστής στους κύκλους του. Μια επιτροπή που είχε
συσταθεί για τα μάτια του κόσμου αποφάνθηκε ότι ο υπουργός είχε κάνει νόμιμα τη μεταβίβαση πριν την ανάληψη των καθηκόντων του και όλα τέλειωσαν στη Βουλή, όχι όμως στην κοινωνία που κατάλαβε πολύ καλά τι είχε συμβεί.
Ε, λοιπόν εκείνος ο ανθυπαστυνόμος αποκαλύπτεται τώρα ότι διορίστηκε σε επιτροπή του ΕΦΚΑ γιατί, λέει εξετίμησαν τα προσόντα του και την πολυετή εμπειρία του στα οικονομικά – ασφαλιστικά θέματα.
Προφανώς και δεν είναι κάποια περίεργη χάρη και σίγουρα δεν πρόκειται για μια… αργομισθία για το παλιό, καλό παρελθόν. Αλλά πώς να μην το συνδέει κανείς με τον Φλαμπουράρη και το… γνήσιον της υπογραφής; Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα της ηθικής αριστεράς.
 http://www.antinews.gr

2 σχόλια:

  1. Κάποτε τήν αριστερά ή αστυνομία τή φακέλωνε,τή παρακολουθούσε,τή καταδίωκε,σήμερα ή αστυνομία
    στηρίζει τήν αριστερά..ερώτημα ποιός άλλαξε,,??... ή αριστερά ή ή αστυνομία..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά