Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησε το αντάρτικο στον ΣΥΡΙΖΑ-Μανιός: Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε μέτρα που οδηγoύν στην καταστροφή της κοινωνίας

«Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε μέτρα που θα οδηγήσουν στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας», είπε πριν λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ άλλων ο ίδιος τόνισε πως οι δανειστές «θέλουν να μας κάνουν Ιφιγένεια, να μας θυσιάσουν για να φυσήξει ο ούριος άνεμος της διάλυσης της ευρωζώνης η οποία θα οδηγήσει σε εμπόλεμη κατάσταση».
Και πρόσθεσε πως «αν πρόκειται να μας θέλουν για
Ιφιγένεια δεν πρέπει ψηφίζοντας μέτρα να τους δώσουμε το μαχαίρι με το οποίο θα μας θυσιάσουν. Ας αναλάβουν μόνοι τους την ευθύνη της θυσίας μας και της διάλυσης της ευρωζώνης».
 http://thecaller.gr/

2 σχόλια:

  1. Καί θά τά ψηφίσεις καί θά κλαίς μετά όπως κάθε συνεπής συριζαίος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μαντρι θα μπει κι αυτος κι ας βελαζει. Το 10καρικο το μηνα που θα το βρει ο Mανιος. Εκεινος ο κρητικος γιατρος ο λεβεντης, ο μισελογιαννακης αληθεια που τρωει ψωμι? Mας λειπει το νουμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά